Kategóriák: DorogHírek

Melyik buszmegállóba álljak Dorogon?

A NIF Zrt. a napokban készült el Dorogon, az Esztergomi út kiszélesítésével. A lakosság egyelőre tanácstalan, hogy most melyik buszmegállót is használja. Megkérdeztük a KNYKK-t a kialakult helyzetről.

A DM előtt alakították ki korábban az ideiglenes buszmegállót, addig, amíg elkészül a Reimann Bányászati Miniverzum. Közben viszont a NIF Zrt. is elkezdte a vasútfelújítással kapcsolat úthálózat átépítését. Mivel az ideiglenesen kialakított buszmegállónál az utat kiszélesítették, ezért a villamossági szaküzlettel szemben, az eredeti buszmegálló alatt helyezték el ideiglenesen a megállót.

A napokban elkészült a NIF Zrt. az Esztergomi út kiszélesítésével, majd fel is festették a buszmegálló sávot az útra. A buszmegálló táblát is kihelyezték, viszont egyelőre le van takarva, a villamos szaküzlettel szembeni táblát pedig már elvitték.

A lakosság sok esetben tanácstalan melyik helyre is álljon. A KNYKK kommunikációs és marketing főmunkatársa a dorogimedence.hu-nak elmondta, hogy a kialakult helyzet miatt az autóbuszokat vezető sofőrök mind a két helyen megállnak, így aggodalom nincs ok, hiszen mindenkit felvesznek és elszállítanak.

Sajnos a beruházó, a NIF Zrt. kommunikációja nagyon szegényes, megkeresésünkre is nehezen válaszolnak, sőt több esetben sem a településsel, sem a közlekedési vállalatokkal nem kommunikálnak időben és megfelelően.

Reméljük, hogy a Dorog központjában folyó beruházások időben elkészülnek és visszaállhat a régi közlekedési rend.

Lehoczki Dávid

Megosztás