Kategóriák: DorogHírekSport

Edzőmeccsek és játékosmozgás a Dorognál

Június 17-én megkezdődött a felkészülési időszak a Dorogi FC labdarúgói számára. Kigyűjtöttük az edzőmeccsek időpontjait, illetve a legfontosabbat: a játékosmozgást.

Az első héten ráhangoló edzésekkel, június 24-től pedig teljes erőbedobással készülnek az augusztus 4-én kezdődő bajnoki szezonra. Minden hétvégén felkészülési mérkőzéseket fog játszani a Dorogi FC csapata.

Az edzőmeccsek időpontjai:

Június 29-én, szombaton 10 órakor a Buzánszky Jenő Stadionban a Komárom NB III-es csapata ellen lépnek pályára,

Július 6-án, szombaton a Rákospalotai KSK NBIII-as csapata ellen játszanak. Aznap lesz még egy mérkőzés, szintén a dorogi stadionban a szlovák II. osztályú STK Somorja ellen.

Július 13-án, szombaton az FC Komarno és a Mosonmagyaróvár gárdái lépnek pályára a Dorogi FC ellen a Buzánszky Jenő Stadionban

Július 20-án, szombaton is lesz felkészülési mérkőzés, az ellenféllel az egyeztetések még folyamatban vannak.

Július 28-án, vasárnap az angol harmadosztályból érkezik a Rotherham United csapata Dorogra.

Nyári játékosmozgás a Dorogonál:

Érkezők: Földi Botond (Mezőkövesd – kölcsönbe), Takács Péter (Kazincbarcika).

Távozók: Csató Martin (Csákvár), Erdélyi Botond (Bp. Honvéd-MFA – kölcsönből vissza), Faragó Tomás (szlovákiai, Békéscsaba), Fodor Ákos (?), Hegedűs Márk (Bp. Honvéd-MFA – kölcsönből vissza), Horváth Gábor (?), Szedlár Zoltán (Vasas), Szentpéteri Viktor (?).

Az érkezők közül a 29 éves Takács Péter NB I-es középjátékos volt. A középpályás az utóbbi két évben a Kazincbarcikai SC-t erősítette. Takács korábban 126 meccsen szerepelt az NB I-ben, játszott az MTK-ban, a DVTK-ban, Pápán és Mezőkövesden is.

Földi Botondot kölcsönbe kapják Mezőkövesdtől a dorogiak.

Szedlár távozása biztos befolyásolni fogja majd a jövőbeni játékot. A játékos távozása után szélső támadót keresnek a dorogiak, s az Nemzeti Sport értesülései szerint közel állnak a megegyezéshez Albert Ádámmal. A 28 éves Albert Ádám a tavaszi szezont az NB III-as Jászberénynél töltötte, de korábban a Cegléd és a Soroksár színeiben éveket töltött az NB II-ben, így jelentős második ligás tapasztalattal rendelkezik.

Forrás: dorogifc.hu, nemzetisport.hu