Kategóriák: DorogHírekSport

Ikszelt Dorog

A Cegléd átmeneti otthonában, Albertirsán osztozkodott meg a pontokon a Doroggal, miután egyik csapat játékosa sem talált a kapuba.

A 0–0-val mindkét csapat veretlenségi szériája tovább hízik: a ceglédiek öt, a dorogiak már hét meccse nem találtak legyőzőre a bajnokságban. A Dorogi FC a tabellán a 9. helyről a 10. helyre csúszott vissza, de reméljük a vasárnapi mérkőzés javít majd a helyzeten.

CEGLÉDI VSE–DOROGI FC 0–0

Albertirsa, Ecsedi László Sporttelep, 300 néző. Vezette: Nagy Róbert (Varga Zsolt, Márkus Tamás)

CEGLÉD: Mursits – Nagy S., Nánási, Albert I., Preklet – Takács P., Tóth M. (Tihanyi, 57.), Peres – Szabó V. (Karacs, 59.), Albert Á., Fröhlich (Asztalos, 67.). Vezetőedző: Miskei Attila

DOROG: Zima – Berkó, Csató, Bora – Kővári, Mészáros Á., Lénárt, Bor – Medgyes (Vígh Á., 89.), Simon A. (Sitku, 85.), Tóth M. (Grabant B., 71.). Vezetőedző: Németh Szabolcs

MESTERMÉRLEG
Miskei Attila: – A hétvégi mérkőzés után kissé fáradtan mozogtunk, de játékosaim ennek ellenére hatalmasat küzdöttek. Igazságos eredmény született.
Németh Szabolcs: – Összességében elégedett vagyok a döntetlennel. A kapuk nem forogtak igazán veszélyben, inkább a játék küzdőszelleme dominált. Ezúttal nem voltunk frissek, viszont nagy akarattal és fegyelmezetten küzdöttünk.

Tabella>>

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: cegledifoci.hu

Megosztás