Hírek

IV. Gasztroest a Piacon

Szeptember 15-én, pénteken 18 órától immáron negyedik alkalommal rendezik meg a Gasztroest a Piacon elnevezésű rendezvényt az Esztergomi Piacon. Az őszi zenei és gasztronómiai esten a bor lesz főszerepben, ahol a jó hangulatról a Kerle Acoustic, míg az ízekről a Piac gasztronómiai egységei gondoskodnak!

Mivel is készülnek a mostani Gasztroesten? Adunk egy kis ízelítőt a kínálatból!

➤ A Kölyöktanya – Lurkók Boltjának tulajdonosa, Kádár Judit a Szivek Pince képviseletében fantasztikus borokkal és szüreti musttal készül, a legkisebbeket pedig arcfestéssel és csillámtetkóval várja!

➤ Sovi Ubi a Galagonyás Habzóműhellyel karöltve, különleges párosításokkal vár mindenkit, ahol egy jó bor mellé a megfelelő savanyúsággal bolondíthatjuk el ízlelőbimbóinkat! De roppanós kolbászkákkal (sajtos, BBQ, magyaros) és kovászos kenyérrel is készülnek!

➤ A Piac42 Bisztróban olyan finomságokat kaphatunk majd, mint például velős pirítós vagy malac terrine. De közel keleti lecsót, Bao Bun-t is kóstolhattok náluk! Ha pedig valami könnyűre vágytok, akkor ajánljuk az olívabogyó válogatásukat, vagy az általuk készített pirított fűszeres magvakat!

➤ Az ApisFarm grillezett sajtokkal, sajtos szendvicsekkel és sajkóstolókkal vár benneteket!

➤ Mindenki Fitt Boltjánál saját készítésű fagylaltokkal, ínyenc tállal (frissen szeletelt pármai sonka, sárgadinnye, 2-3 éves érlelésű holland sajtkülönlegesség), valamint sajt mix dobozokkal várnak!

➤ A PG’s Lángos üzemeltetője, Patkó Gergely fullosan megpakolt pulled pork szendvicsekkel, valamint hagyományos és töltött lángosokkal készül!

➤ A Málna Majornál új krémeket kreáltak, melyeket először itt kóstolhattok meg. Lesz sült lecsó krém parmezán sajttal és szarvaskolbászos chips-szel, füstölt pisztrángkrém mikrozölddel, valamint zöldborsókrém öreghegyi kecskesajttal és mogyoró olajjal. Hozzá pedig a 4 féle háziszörp közül választhattok!

Az eseményre a belépés ingyenes!

Facebook esemény>>