Dorog

A GLS üzembe helyezte 2. csomagautomatáját Dorogon

Dorogon, a Bányász körönd után, az Esztergomi út 19. szám alatt (Kitty Függönyszalon mellett) is üzembe helyezték a GLS csomagautomatát – tájékoztatta portálunkat a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. PR-koordinátora.

A GLS Hungary korábban kijelentette, kiemelt célja, hogy lakcímtől függetlenül minél több ember számára elérhetővé tegye a GLS rugalmas szolgáltatásait, aminek egyik fontos eleme a GLS Automata hálózat. A cég ütemezett hálózatbővítési stratégiája lehetővé tette az intenzív munkálatokat, aminek eredményeképpen csak az elmúlt egy évben mintegy 800 új csomagautomatát tudott sikeresen üzembe helyezni. Így összesen több mint 1000 darab eszköz áll rendelkezésre országszerte, melyből 2 darab Dorogon található.

A csomagautomata telítettségét folyamatosan nyomon követte a cég, és az adatok alapján úgy határozott, hogy a településen szükség van még egy eszközre annak érdekében, hogy maximálisan ki tudja szolgálni a lakosság igényeit.

Az újabb GLS Automata az Esztergomi út 19. szám alatt található. Az eszközt kültérre helyezte a cég annak érdekében, hogy 0-24 órában elérhető legyen, és így munkába menet kora reggel vagy akár hazafelé késő este is könnyen át lehessen venni és fel lehessen adni a csomagokat. Fontos továbbá, hogy a GLS az automatában 5 munkanapig tárolja az átvételre váró küldeményeket annak érdekében, hogy a címzettnek biztosan legyen ideje átvenni azt.

Borítókép: dorogimedence.hu

Megosztás