Hírek

A gyermekek itt játszva fejlődnek – Kerekítő foglalkozások Esztergomban

Indiából is Kerekítenek a világhálón keresztül Renner Andrea óvónő, gyógypedagógussal – derül ki az esztergomi Kerekítő foglalkozáson készített videóból. A szakember több mint egy évtizede vezeti a sikeres, beszéd és mozgás fejlesztő baba-mama programot Esztergomban és környékén.

A Kerekítő egy olyan tizennégy éve működő országos pedagógiai program, amely több ponton is különbözik a többi baba-mama foglalkozástól.  A népi mondókák, ölbéli játékok mellett a kicsik hagyományos és egészen ritka hangszerekkel ismerkedhetnek meg, valamint aktuális bábjelenetek formájában itt találkozhatnak Kerekítő Manó figurájával is.

A gyerekek személyiségét egészen korán, akár már hat hetes kortól kezdve komplexen fejleszti a Kerekítő. Renner Andrea, a foglalkozásokat vezető óvónő, gyógypedagógus tapasztalatai szerint a program hatására gyorsabban fejlődik a kicsik mozgása, beszéde, gondolkodása és könnyebben illeszkednek be a bölcsődei, óvodai közösségekbe is.

Esztergomban minden héten hétfőn, bejelentkezés nélkül lehet csatlakozni a foglalkozásokhoz. Délelőtt 9 óra 30 perctől a Kerekítő Mondókázó várja a kisebb gyerekeket, míg 10 óra 30 perctől a picit nagyobbak   járhatnak a Kerekítő Manó Tornára. Keddenként Dorogon, szerdánként Tatabányán, csütörtökönként pedig Táton Kerekíthetnek a családok. Továbbá csütörtökön délután otthonról, online dalolhatnak együtt Renner Andreával és Kerekítő Manóval. A pontos helyszínekről és időpontokról Renner Andrea Facebook oldalán lehet tájékozódni!

Megosztás