Hírek

Oszlopnak ütközött Esztergomban

Március 5-én, vasárnap délután oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Esztergomban, a Dobozi Mihály utcában. Elsődleges információk szerint a balesetben a sofőr és egy gyermek is megsérült.

Marosán Angelika rendőr hadnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy 14 óra körül egy 1958-as születésű hölgy gépkocsival közlekedett a Dobozi utcában. Haladása során hátra tekintett a hátul szabályosan rögzített 6 éves gyermekre, ami által lehaladt a menetirány szerinti jobb oldali útpadkára. Itt egy kandelábernek ütközött, ahonnan megpördült és egy merőlegesen ott parkoló autónak ütközött. A sofőrt és a gyermeket is az elsődleges információk szerint könnyű sérüléssel szállították kórházba.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet, biztosították a helyszínt, végül megszüntették a forgalmi akadályt.

Borítókép: H.T.