Kategóriák: DorogHírek

Megszűnik a munkaerőpiaci pont Dorogon

Szeptember 29-étől Esztergomban lesz csak elérhető a munkaerőpiaci pont – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatal vezetője.

Horváth Szeder Gábor hivatalvezető közleményében azt írta, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatalának Foglalkoztatási Osztálya „központi”, esztergomi elérhetőségén kívül Dorogon is üzemeltet egy munkaerőpiaci pontot.

„Az energiaárak drasztikus emelkedése több olyan döntés meghozatalára kényszerít sokunkat, amelyet már régóta halogatunk, vagy épp a költségcsökkentés nélkül nem tennénk meg. Annak érdekében, hogy az előttünk álló időszak a lehető legkevesebb nehézséget jelentse, a Kormányhivatalnak is meg kellett hoznia szükségszerű döntéseket” – jegyezte meg a hivatalvezető.

Ennek egyik lépéseként 2022. szeptember 27-én, kedden, valamint szeptember 28-án, szerdán szünetelni fog az ügyfélfogadás az Esztergom Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának mindkét címén, 2022. szeptember 29-től pedig már csak Esztergomban, a Lázár Vilmos utca 74. szám alatt lesznek elérhetőek a kollégák.

Megosztás