Kategóriák: EsztergomHírek

Jótékonysági műsort rendez az RTVE

„Egy pillanat, egy esély” címmel jótékonysági műsort rendez a Régió TV Esztergom december 19-én, vasárnap.

A televízió idén az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban működő gyermek sürgősségi ambulanciának szervez pénzgyűjtést, akik hosszú évek óta biztosítják a térségben élők számára a 24 órás gyermekellátást. A műsor ideje alatt a képernyőre kiírt számlaszámra várják majd a pénzadományokat, azonban aki szeretne, már most is segítheti őket (Vaszary Kolos Alapítvány, 10200483-36110746-00000000, közlemény: egy pillanat). Az alapítvány az összegyűlt összegből felújítási munkálatokat szeretne elvégezni az ambulancián.

A december 19-ei esti műsorban többek között fellép Nagy Bogi, Torres Dani, Cory és Kardos-Horváth János. A kórházi élő kapcsolások mellett pedig Meszes Boglárka és Bakos Norbert műsorvezetők Für Anikó színésznővel, Németh Kristóf színésszel, Laár András humoristával, Ambrus Attilával, valamint Varga Kapisztrán ferences atyával beszélgetnek majd.

„Segítsünk közösen a gyermek ambulanciának. Nekünk egy pillanat, nekik egy esély”.

Előzmény:

A Régió TV Esztergom 2019-ben kezdte el az „Egy pillanat, egy esély” című jótékonysági műsorát. Sajnos a járványhelyzet miatt 2020-ban nem lehetett megrendezni a jótékonysági akciót, ezért az idei lesz a második alkalom. 2019-ben a Komárom-Esztergom Megyei Integrált Szociális Intézmény otthonainak gyűjtöttek, amiért nemrégiben elismerést vehettek át a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Komárom-Esztergom Megyei Kirendeltségétől.