Vívótábort szerveznek Esztergomban

A karanténidőszak leteltével május második felében újra kinyitott a Szent György vívóterem Esztergomban, az Imaház utcában. Hétről hétre egyre többen érkeznek az edzésekre. A játékos feladatok után egyre több vívógyakorlatra is sor kerül.

Sok szülő szabadsága elfogyott az elmúlt hónapokban, és a családoknak gondot okoz a gyerekek nyári programjának megszervezése. Ezért a Szent György Vívó Egyesület június 15-től 19-ig napközi jellegű tábort szervez alsó tagozatos általános iskolások részére, hogy könnyítsen a családok nyári elhelyezési problémáin.

A foglalkozásokon egy héten át ismerkedhetnek a fiatalok a vívósport alapjaival, sőt kipróbálhatják a fegyvereket is, melyhez a felszereléseket az egyesület biztosítja. A táborozók a vívás mellett kipróbálhatják magukat a zumba táncban, illetve múzeumlátogatásra is sort kerítenek a szervezők.

A munkanapokon 8-tól 16 óráig tartó egyhetes napközi részvételi költsége 20.000 Ft, amely tartalmazza az összes foglalkozás költségét, valamint napi három étkezést: tízórait, ebédet és uzsonnát. Jelentkezni a vivoterem@szentgyorgy.sport.hu e-mail címen, vagy a +36 30 456 0197-es telefonszámon lehet.

A Szent György Vívó Egyesület minden esztergomi és környékbeli gyermeket szeretettel vár!