Kategóriák: DorogHírek

Felújítások kezdődnek Dorogon

Dr. Tittmann János, Dorog város polgármestere ismét videóüzenetben tájékoztatta a lakosságot. Beszédében kitért arra, hogy folytatódnak a koronavírussal kapcsolatos szűrővizsgálatok, illetve a karbantartási munkálatok is megkezdődnek, köztük a Köztársaság út felújítása is.

Nemrégiben lezajlott a Mosonyi Albert Gondozási Központ munkatársainak és gondozottjainak szűrése. Ezen a héten pedig lezajlik a védőnők, az óvodai és bölcsődei munkatársak szűrése is. Mindemellett a városháza is megpróbálja a régi ügyfélfogadási rendet visszaállítani, ezért a köztisztviselőknek a szűrését is megindítják.

Elkezdődnek az intézmények karbantartási munkálatai, kifestik az összes intézményt, valamint elvégzik azokat a felújításokat, amelyek a remélt újrakezdéshez feltétlenül szükségesek.

A polgármester kitért arra is, hogy nagy valószínűséggel a jövő héten megindul a Köztársaság út felújítása, melynek kivitelezése várhatóan a bányásznapig be is fejeződik. Mindemellett amennyiben a település erőforrásai lehetővé teszik, a halottak napjáig a szilárd burkolat fejlesztést befejezik a dorogi temetőben.

Videóüzenet:

Megosztás