Kategóriák: DorogHírekSport

Két győzelem után egy komoly vereség

Augusztus 11-én, vasárnap, a Labdarúgó NB II 3. fordulójában a Dorogi FC vendége az MTK volt. Az eddig hibátlan Dorogot sajnos legyőzte a Magyar Testgyakorlók Köre.

Michael Boris együttese Bognár István lövésével szerzett vezetést, a szünet után pedig nem volt megállás, a 16 éves Zuigeber Ákos duplázott, illetve Lencse László is betalált. A hajrára még egy dorogi kiállítás maradt, Dlusztus András kőkeményen rátartott Zuigeber lábára.

DOROGI FC–MTK BUDAPEST 0–4 (0–1)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 1000 néző. Vezette: Oláh Gábor (Rózsa Dávid, Sinkovicz Dániel)
DOROG: Mursits (Borsos, 23.) – Nyíri, Dlusztus, Lénárth, Papp M. – Földi B. (Nagyházi, a szünetben), Albert Á., Kitl (Berkó, 68.), Csillag – Délczeg, Paudits. Vezetőedző: Németh Szabolcs
MTK: Bese B. – Katona M., Pintér Á. (Szerencsi, 64.), Varju, Nagy Zs. – Kata, Mezei – Vass P. (Babinszky, 73.), Bognár, Zuigeber – Lencse (Simon A., 61.). Vezetőedző: Michael Boris
Gólszerző: Bognár (12.), Zuigeber (48., 64.), Lencse (58.)
Kiállítva: Dlusztus a 80. percben

MESTERMÉRLEG
Németh Szabolcs:
– Fáradtak voltunk, nem sikerült a héten megfelelően regenerálódnunk. A jövőben jobban oda kell figyelnünk arra, hogy frissek legyünk, de a feljutásra esélyes három csapattal találkoztunk a héten, a hat szerzett ponttal és a teljesítményünkkel elégedettek lehetünk. Aggodalomra semmi ok!
Michael Boris: – Minden meccsen azzal a céllal lépünk pályára, hogy mi szerezzük meg az első gólt. Ma ez sikerült, így egy nyílt mérkőzés alakulhatott ki, és végre élni tudtunk a lehetőségeinkkel.

A 3. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu/dorogimedence.hu
Fotó: nemzetisport.hu (Földi Imre)

Megosztás