Kategóriák: EsztergomHírekProgramok

Fergeteges hangulattal várnak mindenkit az esztergomi majálison!

Akkor és Most Jármű Expo, sztár fellépők, remek koncertek, tűzijáték, szórakoztató programok és fergeteges hangulat várja a látogatókat április 30 – május 1 között a Fesztiválszigeten Esztergomban a Rugby Club rendezvényterületén. A programokra a belépés INGYENES.

A 2019-es Lampionos felvonulás és Majális, illetve az Akkor és Most Jármű Expo összeállításánál a szervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak, szórakozási szokásainak leginkább megfelelő programot és a hagyományok őrzése mellett valami újat, pezsdítőt hozzunk az esztergomi életbe. Méltán népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a  szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett a fesztivál alatt. A programok április 30-án az Akkor és Most Jármű Expo 12:00 órai megnyitójával indulnak. A Lampionos felvonulás és Majális alkalmával ellátogat Esztergomba a EMeRTon-díjas kiváló énekes Bereczki Zoltán 17:30-as kezdéssel, akit a TNT Track és Dj. Dominique fog követni az este folyamán.

Április 30-án az Akkor és Most Jármű Expo mellett a Lampionos Hajós Felvonulás, illetve a Tűzijáték is színesíteni fogja a programokat.

Május 1-jén továbbra is megtekinthető lesz az Akkor és Most Jármű Expo, mellyel párhuzamosan Oszvald Marika, a Kaméleon zenekar, illetve Deák Bill Gyula koncerten vehetnénk részt az eseményre kilátogatok.

Plusz programok:

Május 1. –  „Mozgásban az erő – Esztergom Futó és Sportnap”  a Magyar Rendészeti  Sportszövetség szervezésében

– Közlekedés biztonsági tesztnap
– Elektromos kerékpár tesztnap
– „Közlekedj biztonságosan Tóbiással, Balambérral” interaktív elméleti és gyakorlati családi foglalkoztató program
Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum kiállításra kerülő járművei…

Minden program és fellépő:
http://fesztivalsziget.hu/
http://jarmukiallitasesztergom.hu/