Kategóriák: DorogHírekSport

Nem sikerült itthon tartani a három pontot

Február 10-én, vasárnap a Dorogi FC vendége a Soroksár SC volt, az NB II. 23. fordulójában, a Buzánszky Jenő Stadionban.

Sajnos már az első félidőben eldőlt a Dorog sorsa, hiszen 31. percben Kundrák, a 36. percben pedig Gyömbér talált be a dorogiak kapujába, az utóbbi tizenegyesből.

DOROGI FC–SOROKSÁR SC 0–2 (0–2)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 400 néző. Vezette: Molnár Attila (Horváth Zoltán, Hofbauer Roland
DOROG: Horváth G. – Erdélyi B., Dlusztus, Nagy Zs., Papp M. – Mészáros Á., Nagyházi (Paudits, 44.) – Beke P. (Városi, 70.), Kitl M., Szedlár (Faragó, 87.) – Vígh Á. Vezetőedző: Miskei Attila
SOROKSÁR: Kovács Dániel – Molnár R., Dvorschák, Szpirulisz, Valencsik – Huszák, Gyömbér (Lőrinczy, 64.) – Kovács Dávid (Csernik, 68.), Tamási Zs., Kundrák (Lakatos I., 91.) – Orosz M. Vezetőedző: Lipcsei Péter
Gólszerző: Kundrák (0–1) a 31., Gyömbér (11-esből, 0–2) a 36. percben.

MESTERMÉRLEG
Miskei Attila
: – Az első gól döntően befolyásolta a mérkőzés alakulását. Nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítés érdekében, de ezúttal nem sikerült gólt szereznünk.
Lipcsei Péter: – Megérdemelten nyertünk, ráadásul már az első félidőben eldöntöttük a meccset. Dorogról nem sok csapat viszi el a három pontot, nekünk sikerült. Továbbá örülök, hogy nem kaptunk gólt.

A mérkőzés után a Dorogi FC a tabella 10. helyéről a 11. helyre csúszott le. A következő mérkőzést február 17-én, vasárnap Győrben a Gyirmót FC otthonában játszuk!

A 23. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu