Kategóriák: HírekTát

Színes programok a Táti Pünkösdi Napokon

Idén is rengeteg programmal jelentkezik május 18-a és 20-a között a Táti Pünkösdi Napok. Többek között fellép Dj Miller, Fenyő Miklós, Szandi, a Szalai Band és a Memory Band. A halászlé és pörköltfőző verseny zsűrije pedig Gesztesi Károly lesz.

Az ünnepi hétvége csütörtökön egy kiállításmegnyitóval indul, majd pénteken este folytatódik fúvós-mazsorett felvonulással és gálaműsorral, később pedig a retro disco hangulatáról Dj. Miller gondoskodik.

Szombaton már reggeltől várják az érdeklődőket, elsősorban az ételek szerelmeseit halászléfőző, valamint pörkölt és halételfőző versennyel. Délután a zumba és táncbemutató után Szandi várja a gyerekeket és a családokat. Mindemellett lesz német-magyar testvértelepülési futballmérkőzés is. Az este folyamán pedig Fenyő Miklós és a Szalai Band biztosítja a talpalávalót.

Vasárnap délután az óvodások, iskolások és nyugdíjasok műsoraival folytatódnak a pünkösdi napok. A nemzetiségi kórusok és tánccsoportok után pedig éjfélig a Memory Band szórakoztatja a közönséget.

Facebook esemény>>