Kategóriák: DorogHírekSport

Kieshet a másodosztályból a Dorogi FC

Az NB II. 30. fordulójában az utolsó előtti helyen álló Mosonmagyaróvártól kikapott a Dorogi FC április 15-én vasárnap. A Mosonmagyaróvár így a 16. helyre jött fel, Dorog pedig a 15. helyre csúszott le.

Sajnos a dorogi csapat utóbbi szereplése elkeserítő volt. Schindler csapata veszélybe került, hiszen a kiesőzóna szélén áll. A szezonból már csak 8 forduló van hátra, ráadásul a legtöbb erős csapatokkal való küzdelem. Amennyiben a Dorog nem szerez jó néhány pontot, két év után búcsúzhat a másodosztályból.

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–DOROG 2–1 (1–0)

Mosonmagyaróvár, 500 néző. Vezette: Oláh Gábor (Cserna László, Király Zsolt)
MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich – Kovács B., Szépe, Spirulisz, Katona K. – Zsirai, Bakos – Bartos J. (Winkler, 79.), Lőrinczy, Kapacina V. (Vágó L., 53.), Kulcsár K. (Maly, 70.). Vezetőedző: Várhidi Péter
DOROG: Vajda – Csató, Bora, Berkó (Vígh, a szünetben) – Szalai A., Tomás, Mészáros Á., Nagyházi (Városi, 72.), Kitl M. – Szedlár, Faragó. Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Kulcsár K. (11–esből, 1–0) a 2., Bartos (2–0) a 61., Szalai A. (2–1) a 85. percben

MESTERMÉRLEG
Kostorják Zsolt megbízott edző:
– Fontos győzelmet sikerült szereznünk, összeszedtük magunkat és a lehető legjobbkor rúgtuk a gólokat. Érthetetlen, hogy egy agyonnyert meccset a végén hogyan tudunk ilyen szorossá tenni.
Schindler Szabolcs: – Az első percben megkaptuk a szokásos tizenegyesünket. A csapat veszélyesen támadott az egész mérkőzésen, rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt, sajnos, ezek nagyrészt kimaradtak.

Eredmények, tabella>>

Forrás: nemzetisport.hu/dorogimedence.hu
Fotó: egy korábbi Mosonmagyaróvár-Dorog mérkőzés