Kategóriák: DorogHírekSport

Lejtmentben a Dorogi FC: új edzőt javasolnak a szurkolók

A labdarúgó NB II-ben április 11-én, szerdán, a március első hétvégéjén a rossz időjárás miatt elmaradt 23. forduló mérkőzéseit pótolták. A pótló mérkőzések között volt a Nyíregyháza – Dorog összecsapás is.

Sajnos a dorogiaknak ismét nem sikerült nyerniük, sőt a tabella 14. helyére csúsztak le. A szurkolók már egyre feszültebbek, a legtöbben Schindler távozását javasolják.

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–DOROGI FC 3–1 (1–0)

Nyíregyháza, 1090 néző. Vezette: Böcskei Balázs (Baghy Csaba, Kovács Gábor)
NYÍREGYHÁZA:
Jova – Hinora, Kelemen D., Rubus, Farkas M. – Ötvös (Kártik, 62.) – Gréczi (Szinanovics, 62.), Pekár, Kesztyűs, Papp M. – Gajdos (Hornyák, 73.) Vezetőedző: Lucsánszky Tamás
DOROG:
Vajda D. – Szalai A., Csató M., Bora, Grabant P. (Szellár, 38.) – Berkó (Vígh Á., 63.), Lénárt – Faragó T., Nagyházi (Janusz, 88.), Szedlár – Mészáros Á. Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző:
Pekár (11-esből, 1–0) a 31., Szedlár (1–1) az 57., Hornyák (2–1) a 78., Pekár (3–1) a 92. percben
Kiállítva:
Sitku (reklamálásért, a dorogi kispadról) a 30. percben

MESTERMÉRLEG
Lucsánszky Tamás:
– Nem estünk abba a hibába, mint legutóbb, hogy rosszul kezdtük a mérkőzést, azonban nem törtük meg a szervezett Dorogot. Pozitívum, hogy a vasárnapi rosszul sikerült találkozó, illetve a mostani egyenlítés után is volt tartásunk, és kiharcoltuk a győzelmet.
Schindler Szabolcs
: – Óriásit harcolva tisztességesen küzdöttünk, de ismét könnyen ítéltek ellenünk tizenegyest. Utána elkezdtünk futballozni, és egy–egynél kihagytuk a meccslabdát, ez jelentette a fordulópontot.


Fotó: Dorogi szurkolók Facebook csoport

Forrás: nemzetisport.hu/dorogimedence.hu
Címlapfotó: nyiregyhazaspartacus.hu