Kategóriák: DorogHírekSport

Újonctól kapott ki Dorog

Szomorúan kezdődik a futballszezon a dorogiak számára, hiszen az újonc budafokiaktól már a második fordulóban 2-0-ra kikaptak.

A Labdarúgó NB II második fordulójában a Dorogi FC a Budafoki MTE-t fogadta vendégül augusztus 6-án, vasárnap, a Buzánszky Jenő Stadionban. A budafokiaknak már a 23. percben sikerült gólt lőniük Dorog kapujába, majd ezt az 51. percben is megismételték. A dorogiaknak sajnos egy gólt sem sikerült lőniük a mérkőzés ideje alatt.

DOROGI FC–BUDAFOKI MTE 0–2 (0–1)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 700 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Kepe Arnold, Bede Tamás)
DOROG
: Vajda D. – Szalai A., Berkó, Csató, Bora – Lénárt (Göblyös, 15.) – Mészáros Á., Németh Á. (Kamarás, 57.) – Faragó (Sitku, 70.), Simon A., Szedlár. Vezetőedző: Schindler Szabolcs
BUDAFOK
: Szabó B. – Patkós, Vaszicsku, Csizmadia, Kirják – Vass M., Nagy T. – Oláh L. (Veszelinov, a szünetben) – Kovács D. (Khiesz, 82.), Pölöskei P., Vankó (Margitics, 73.). Vezetőedző: Prukner László
Gólszerző: Pölöskei P. (0–1) a 23., Kovács D. (0–2) az 51. percben
Kiállítva: Szalai A. (Kovács Dávid ellen elkövetett szabálytalanságért) a 67. percben

MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs
: – Rengeteget tettünk azért, hogy megnyerjük a mérkőzést, de sajnos ez nem sikerült, mert az első félidőben sok helyzetet elpuskáztunk. Eközben kettőt hibáztunk hátul, és ez megpecsételte a sorsunkat. Ami szomorú számomra, az az, hogy úgy éreztem, idegenben játszottunk.
Prukner László: – Tartottunk a Dorogtól. Összességében azt gondolom, hogy mezőnyfölényt tudtunk kiharcolni, és a lehetőségeink közül kettőt ki is használtunk. Ezzel, úgy érzem, szerintem megérdemelten nyertük meg a találkozót.

A Dorogi FC is értékelte a mérkőzést, amit a klub oldalán elolvashatunk!

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: dorogifc.hu

Megosztás