Elfogatóparancs egy esztergomi születésű férfi ellen

A rendőrségi körözések listáját olvasgatva lettünk figyelmesek, hogy egy esztergomi férfi ellen több ízben elfogató parancs van érvényben. Idén júliusig az évek alatt két rendbeni lopás, egy magánlaksértés és kiskorú veszélyeztetése ellen adtak ki elfogatóparancsot.

Az országot járva mindenhol felbukkan a bűnöző, de eddig úgy néz ki sikerül mindig meglógnia, akár a térségünkben is tartózkodhat!

Legutóbb is sikerült elmenekülnie a rendőrök elől: lopás miatt indult büntetőeljárás a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán ismeretlen tettes ellen, aki 2017. június 29-én egy csömöri lovardából közel 3 millió forint értékben nyergeket és kantárokat lopott el. A bűncselekmény elkövetésével összefüggésben a nyomozók tanúként hallgatták ki Józsa Zsoltot, akiről kiderült, hogy több hatóság is körözi. A rendőrök a férfit ekkor megbilincselték, de az kivonta magát a rendőri intézkedés alól és a Kistarcsai Rendőrőrs udvaráról elfutott.

Gyulán és Csömörön lopás vétsége miatt, Mezőkovácsházán magánlaksértés, Orosházán pedig kiskorú veszélyeztetése miatt adtak ki ellene elfogatóparancsot.

A rendőrségi kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu/dorogimedence.hu
Fotó: police.hu