Kategóriák: DorogHírekSport

Aktív délutánok, izgalmas hétvégék

A dorogi Városi Programiroda új programcsomagokat kínál a szabadidősport kedvelőinek augusztusban, köztük lovaglást, búvárkodást, kajakozást és kerékpározást.

Ha szeretnéd megcsodálni a Dorogi-medencét lóhátról és egy új nézőpontból tekinteni a Palára, akkor csatlakozz lovastúrához. Augusztus 2-án 17:30-kor kezdődik a program, amire augusztus 1-ig lehet jelentkezni. Ár: 4.500 Ft/fő.

Kíváncsi vagy a Palatinus-tó víz alatti világára? Vegyél részt a búvárkodás programon! Az esemény augusztus 3-án 15:00-kor kezdődik, amelyre augusztus 2-ig tudsz jelentkezni. Ár: 11.900 Ft/fő.

Ha érdekel, hogyan tudod biztonságosan irányítani a kajakokat, akkor válaszd a kajakozás a Palán csomagot. Augusztus 3-án 17:30-kor várnak a szervezők a Palán! Jelentkezési határidő: augusztus 2. Ár: 1.500 Ft/fő.

Szeretsz bringázni és érdekel, hogy zajlik az élet egy valódi levendulásban? Most ebbe is betekintést nyerhetsz, ha ellátogatsz a levendulás kerékpártúrára. Augusztus 12-én 10:00-kor indul a túra, amelyre augusztus 11-ig tudsz jelentkezni. Ár: 2.590 Ft/fő.

Ha valamelyik program felkeltette érdeklődésedet, látogass el a Városi Programirodába, ahol helyet foglalhatsz magadnak és családtagjaidnak, barátaidnak a következő eseményre!

Bővebb információ: Városi Programiroda (Dorog, Bécsi út 42.), telefon: 06 30 694 30 34, e-mail: dorog.tdm@gmail.com

Fotó, forrás: Dorog és Térsége Turizmus Egyesület

Megosztás