Hírek

Filmrajongók figyelem: indul a Mozi Klub!

Idén korábban érkezik az ünnep a filmrajongóknak, ugyanis új, csak és kizárólag filmeket sugárzó csatorna érkezik december 15-én. A Mozi Klub nagysikerű hazai és külföldi filmeket fog vetíteni, egész álló nap. A nagy decemberi sürgés forgásban tehát fél szemmel azért érdemes figyelni majd a televíziót is, illetve természetesen a műsorújságot!

Filmek minden mennyiségben

A Mozi Klub egyetlen céllal érkezik: filmeket kínál széles skálán minden nézőnek. És hát ki ne szeretné a filmeket? Megnevettetnek, megríkatnak, boldogsággal töltenek el vagy gondolkodásra késztetnek.

A családi filmezések emlékei mindenkinek élénk és kellemes élményeket hívnak elő. Ugyanakkor nem csak társasággal lehet élvezetes beülni egy film elé, hanem egyedül, bekuckózva egy nagy adag meleg itallal, esetleg rágcsálnivalóval egy meleg, puha takaró alatt.

Idén decembertől kezdve minderre nyílik egy újabb lehetőség, hiszen a Mozi Klub széles film kínálatában mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő műsort.

Színes kínálat

A csatorna műsora valóban vegyes. A vígjáték szerelmesei olyan magyar klasszikusokat tekinthetnek majd meg, mint a Tibor vagyok, de hódítani akarok, az Álom.net, vagy az Ámbár tanár úr. Egy fokkal drámaibb hangvételű, de még mindig vidám a magyar Rossz versek című film, vagy éppen a pár éve Oscar jelölésig jutott Florence – A tökéletlen hang.

A romantikus komédiák, illetve drámák szerelmesi sem maradnak szórakozási lehetőség nélkül. Erről gondoskodik a Step Up, a Kalandok keleten vagy a Szex és New York. És természetesen a családi és az akció filmek kedvelői is megtalálják a számításaikat, hiszen akárcsak a mozi, a Mozi Klub is mindenkinek szól.

Filmkínálat a Musor.tv-nél

A Musor.tv online műsorújságban a Mozi Klub mellett a többi hazai film és sorozat tematikájú csatornát is megtekintheti, így könnyen eldöntheti, hogy melyik adás érdekli a legjobban.

Szükség is van arra, hogy egy helyen összegyűjtsük ezeket a csatornákat, hiszen több, mint 30 csatorna érhető el Magyarországon, amely filmekre és sorozatokra szakosodott. Ez a széles kínálat mindenkinek lehetővé teszi, hogy megtalálja a kedvenc műsorait, ugyanakkor a nagy zajban könnyen el is rejti a szemünk elől, amire kíváncsiak vagyunk.

Félsz, hogy lemaradsz?

A mai rohanó, pörgő világban a TV-műsorok is gyorsan elszállnak a fejünk felett. Bosszantó tud lenni, amikor lemaradunk kedvenc műsorunkról, vagy éppen a kínálat bőségében elveszve nem tudunk választani. Szerencsére ezekre az esetekre a Musor.tv hatékony és gyors megoldást kínál.

Az online műsorújságban elérhető az összes hazai csatorna kínálata. Az adásokhoz rövid leírás tartozik, illetve a vetítési és az ismétlési időpontok (és természetesen a csatorna) is látható. Kereshetünk tematika, színész, rendező vagy konkrét műsor szerint.

Böngészhetjük az aktuális kínálatot, vagy a következő hét műsorait. A Műsorajánló és a TOP 5 menüpontokban pedig könnyedén tájékozódhat a legjobb műsorokról. Ez utóbbi a nézők által legjobbra értékelt filmeket és sorozatok gyűjti csokorba, ami itt szerepel azt nem érdemes kihagyni! Szerencsére az adott filmre vagy sorozatra kattintva már láthatja is, hogy mikor és hol fogják vetíteni.

A leggyakrabban megtekintett oldalakat pedig elmentheti kedvencei közé, így garantáltan gyors és egyszerű lesz a böngészés a jövőben. Ne maradjon le többé egyetlen műsorról sem, használja a Musor.tv online műsorújságot!

Megosztás