Hírek

Táton és Tokodon is elütöttek egy gyalogost pénteken délután

Táton a kerékpárját tolta át az úton a 64 éves férfi, mikor egy autó elsodorta. Tokodon pedig egy 35 éves gyalogost ütött el egy figyelmetlen gépjárművezető. Mind a két eset gyalogos-átkelőhelyen történt.

Marosán Angelika rendőr hadnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy 17 óra 55 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy 57 éves férfi személygépkocsival közlekedett a 1119-es számú út felől Nyergesújfalu irányában, majd Táton a Fő út 120. szám előtt lévő gyalogos-átkelőhelyen gépkocsija bal első részével elsodorta az ott – balról jobbra – kerékpárját tolva átkelő 64 éves férfit. Elsődleges információk szerint a gyalogos könnyebben megsérült.

A sajtóreferens elmondta azt is, hogy 16.34-kor érkezett a bejelentés, miszerint egy 57 éves férfi személygépkocsival közlekedett a 10-es út felől a 1119-es út irányába, majd Tokodon, a Kossuth Lajos utca 130. szám előtti gyalogos-átkelőhelyhez érve nem vette észre a 35 éves átkelni szándékozó gyalogost, akit elütött. Elsődleges információk szerint a gyalogos könnyebben megsérült.