Hírek

Karácsonyi divat – avagy milyen műfenyőtrendek hódítanak idén?

Bizonyára már mindenki legalább gondolatban elkezdte a készülődést az év egyik legnagyobb ünnepére. Ezért érdemes már most átvenni, milyen trendeket, ötleteket érdemes tanulmányozni ahhoz, hogy csodaszép és kreatív műfenyőnk legyen!

Vintage és cukorka

A régi kiegészítők hívei most dúskálhatnak a szebbnél szebb retró díszekben. Az idei trendek ugyanis jól lekövetik a lakberendezési trendeket is ebből a szempontból. A természetes anyagokból készült, minimalista díszekkel, szárított termésekkel megrakott műfenyő igazi szépség lehet egy lakásban. Ugyanakkor sok régi stílusú dísz is ismét trendi lesz. A különféle, fényes üvegből készült gömbök és figurák most ismét előkerülhetnek tehát a legtrendibb mivoltukban a mű karácsonyfák ékeként. Érdemes megemlíteni a cukorkaszínekből álló trendet is. Ebben az esetben olyan árnyalatokat alkalmazunk, mint a régi cukorkákon. Piros, zöld, fehér és sárga színű díszeket érdemes hozzá használni.

Pink karácsony az extrém színek kedvelőinek

A pink idén nem csak a Barbie-film miatt került előtérbe, hanem azért is, mert alapvetően idén a színes kombinációk rendkívül dominálnak. A pink pedig egy olyan szín, ami jelentésében is kifejezi a kedvességet, szeretetet és persze a vidámságot is egyben. A pink karácsonyi dekorációk ugyan kissé extrémnek hathatnak, ám megfelelő árnyalataiban és kombinálásban használva kifejezetten szép műfenyőnk és dekorációnk lehet. Próbáljuk ki a pink pasztell változatát, amit natúr, bézs és fehér árnyalatokkal kombináljunk. Így egyszerre lesz pinkesen trendi dekorunk, ugyanakkor megfelelően stílusos és visszafogott is marad.

Aranyba öltöztetve

Az arany a karácsony klasszikus díszítőszíne a piros mellett. Ebben az esetben viszont arról van szó, hogy technikailag minden dísz és dekor arany színben pompázik. Megijedni pedig nem kell. A giccses hatást nem fogjuk elérni vele, hiszen a fenyő zöld natúr színe kiválóan ellensúlyozza az arany ragyogását.

A fotó forrása: Favore Studio / Shutterstock.com

Megosztás