Hírek

Szüreti mulatságon adták át a Mogyorósbányáról készült imázsfilmet

Szeptember 16-án, szombaton szüreti mulatságot rendeztek a mogyorósbányai pincesoron, ahol többek között átadták azt az imázsfilmet, melyet a vármegyei önkormányzat a település részére készített.

Az eseményen Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke elmondta, hogy az elmúlt években a vármegyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében mintegy félmilliárd forintnyi fejlesztéssel gazdagodhatott Mogyorósbánya. Nemrég pedig 100 millió forintot nyertek a TOP Pluszból zöldterület, illetve játszótér fejlesztésre. A beszéd után, a vármegyei közgyűlés elnöke a Gerecse ölelésében található községről szóló kisfilmmel ajándékozta meg Havrancsik Tibor polgármestert és a helyieket.

A rendezvényen az óvodások és iskolások műsora színesítette a délutánt, majd a Mogyorósbányai Fúvószenekar, valamint Zsuzsi és Dóri zenés műsora következett. Az este folyamán Cory, valamint Josh és Betti adott koncertet a színpadon, végül sláger disco-val zárták a napot!

A Vármegyejáró filmsorozatban már több mint 50 településről nézhető meg imázsfilm a Mivármegyénk YouTube csatornáján. A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2021-00002 számú „A mi megyénk, a mi világunk” című pályázatának keretén belül valósult meg.

Mogyorósbányáról készített imázsfilm:

Fotók: Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat