Hírek

Imázsfilmmel lepte meg a vármegyei önkormányzat Tokodaltárót

Szeptember 16-án, szombaton varázslatos programokkal hívták a helyieket a harmadik tokodaltárói Gesztenyefesztiválra, ahol többek között bemutatták és átadták azt az imázsfilmet is, melyet a vármegyei önkormányzat a település részére készített.

A 14 órakor kezdődő programon a Tokodi Csillagfény Mazsorett Csoport lépett fel, majd az ünnepélyes megnyitó közvetkezett, ahol Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke két jóhírrel és egy ajándékkal érkezett. Elmondta, hogy a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP Plusz programban 200 millió forintot biztosítanak a tokodaltárói óvoda megújítására, 50 millió forintot pedig az egészségügyi alapellátás fejlesztésére. A megnyitó eseményen a közönség megtekinthette a vármegyei önkormányzat Tokodaltáróról készített imázsfilmjét is, amelyet – díszes pendrive-on – ajándékként adott át Popovics György Petrik József polgármesternek.

A fesztivál résztvevőit ugrálóvár, lufihajtogatás, egészségügyi szűrés, kutyás bemutató és számos népi játék is várta, valamint fellépett Molnár Renáta, a Carmen T.S.E., a helyi ovisok, Petróczi Gábor és Ágoston Katalin. Az este folyamán pedig Opitz Barbi, az Animal Cannibals és a Santa Fe Zenekar szórakoztatta a közönséget.

A Vármegyejáró filmsorozatban már több mint 50 településről nézhető meg imázsfilm a Mivármegyénk YouTube csatornáján. A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2021-00002 számú „A mi megyénk, a mi világunk” című pályázatának keretén belül valósult meg.

Tokodaltáróról készített imázsfilm:

Fotók: Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat

Megosztás