Hírek

Imázsfilmet kaptak a vármegyétől a tokodiak

Szeptember 9-én, szombaton szüreti felvonulást és falunapot rendeztek Tokodon, ahol bemutatták és átadták azt az imázsfilmet is, melyet a vármegyei önkormányzat a település részére készített.

Kora délután felvonulással kezdődött a program a Kantintól, ahonnan a résztvevők lovaskocsikkal, traktorokkal, hintókkal és gumikerekes kisvonattal járták a település utcáit. A felvonulás során a Tokodi Csillagfény Mazsorett Csoport, az Ízisz Gyöngyszemei Hastánccsoport és a PÁ-DI-DI Tánccsoport szórakoztatta a résztvevőket.

A Kantinnál napközben arcfestéssel, ugrálóvárral, röfi vonattal, 9D szimulátorral, interaktív gyerekműsorral és koncerttel várták a legkisebbeket. Az este folyamán pedig a felnőttek örömére Herczogh Ricsi harmonikás és a Roma Soul együttes lépett fel.

A nagyszínpadon tartott megnyitó eseményen a közönség megtekintette a vármegyei önkormányzat Tokodról készített imázsfilmjét is, amelyet – díszes pendrive-on – ajándékként adott át dr. Veres Zoltán vármegyei jegyző Bánhidi László polgármesternek.

A Vármegyejáró filmsorozatban már több mint 50 településről nézhető meg imázsfilm a Mivármegyénk YouTube csatornáján. A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2021-00002 számú „A mi megyénk, a mi világunk” című pályázatának keretén belül valósult meg.

Tokodról készített imázsfilm:

Fotók: Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat / Tokod Nagyközség Önkormányzata