Hírek

A legjobb módok, hogy eltöltsd a tengerparti vakációt Horvátországban

Horvátország a kristálytiszta Adriai-tenger partján egy csodás vakációs célpont, ahol a nap, a tenger és a kultúra tökéletes egyensúlyban vannak. Itt van néhány kiváló ötlet, hogy a legtöbbet hozd ki a horvát tengerparti vakációból.

Autóbérlés: Felfedezés saját ütemben

A Horvátországban eltöltött idő alatt érdemes lehet autót bérelni, hogy a lehető legtöbb helyet felfedezhessük. Bookingautos egy megbízható vállalat, ahol könnyedén bérelhetünk autót. További információért és foglalásért látogass el a Bookingautos honlapjára.

A legszebb homokos strandok

A horvát partokon rengeteg szép strand található. 1001beach.com egy kiváló oldal, ahol tájékozódhatsz a legjobb homokos strandokról. A teljes lista elérhető itt.

Kirándulások: Több, mint tengerpart

Horvátország nem csak a strandjairól ismert; az ország bővelkedik kulturális és történelmi látnivalókban is. Foxiepass lehetővé teszi, hogy különféle kirándulásokat szervezz Dubrovnikban és az ország egyéb részein. További információkért kattints ide.

Pula gyönyörű strandjai

Ha Pula városába látogatsz, érdemes megnézni a helyi strandokat is. A legjobbakról a 1001beach.com weboldalon találhatsz információt.

Strandolás és Vízi Sportok

Horvátországban nemcsak pihenni, de aktívan is eltöltheted az időt. Búvárkodás, sznorkelezés, vagy akár jet-ski bérlés – választék bőséges.

Gasztronómia: Kóstold meg Horvátországot

A horvát konyha igazi mediterrán élmény. Tengeri herkentyűk, olívaolaj és friss zöldségek várják, hogy felfedezd őket. Ne feledkezz meg az autentikus horvát borokról és pálinkákról sem!

A helyi kultúra felfedezése

Érdemes beiktatni egy-egy városnéző túrát is, ahol megismerheted a helyi építészetet, múzeumokat és történelmi nevezetességeket.

Családi Programok

A gyerekekkel érkezők sem fognak unatkozni. Legyen szó akár víziparkokról, minigolf-ról vagy éppen egy állatkert látogatásról, a családi programok terén is sok a lehetőség.

Összefoglalva

Horvátországban nincs hiány kiváló tengerparti élményekben, legyen szó pihenésről, kultúráról vagy aktív időtöltésről. Autóbérléssel a Bookingautos vállalattól, kiváló strandok felfedezésével a 1001beach.com segítségével és izgalmas kirándulásokkal a Foxiepass-szal garantáltan felejthetetlen vakációt tölthetsz el ebben az csodálatos országban.

Megosztás