Hírek

Él a város szíve! – Operett és musical gála Esztergomban

Július 21-én, pénteken este nyolc órakor immáron második alkalommal rendezi meg a Babits Mihály Színház a Visit Esztergommal együttműködve az Operett és musical gálát Esztergom szívében – írja a visitesztergom.hu

A tavaly őszi nagy sikert követően ezen a nyári estén újra a város legnagyobb szabadtéri zenei színházává változik át a Széchenyi tér. A nagyszabású és ingyenes gálaműsor keretében a világ zenés színpadjainak valaha volt legnagyobb sikereiből hallgathattok sokszínű válogatást két felvonásban a Babits Mihály Színház előadásában.

Az este folyamán ezúttal is legendás operettek (többek között a Csárdáskirálynő, Csókos asszony, Marica grófnő) és musicalek (pl. My fair lady, Hair, Jézus Krisztus Szupersztár) népszerű slágereit szólaltatja meg szcenírozott jelenetek formájában hat fiatal színész-énekes: Cseke Brigitta, Kiss Réka, Szalkári Réka, Öller Roland, Szántó Alex és Szondi Tamás. A gálán fiatal esztergomi tehetségek is a színpadra lépnek, hiszen a két felvonás között Árkosi Klaudia, Árkosi Viktória és Rákosi Sámuel, a Musical Akadémia egykori és jelenlegi tagjai viszik tovább a műsort. Az este háziasszonya Kéner Gabi színművésznő lesz.

Facebook esemény>>

Megosztás