Hírek

Készletezési tanácsadás a Ferdinand Grossnál

A Ferdinand Gross a gyártási folyamatokhoz szükséges szabvány és egyedi kötőelemeket a legmagasabb minőségben képes biztosítani, de az ehhez kapcsolódó szolgáltatásaival teszi igazán hatékonnyá és eredményessé a kötőelem beszállítást.

A Ferdinand Gross a gyártási folyamatokhoz szükséges szabvány és egyedi kötőelemeket a legmagasabb minőségben képes biztosítani, de az ehhez kapcsolódó szolgáltatásaival teszi igazán hatékonnyá és eredményessé a kötőelem beszállítást.

Minden egyes újonnan kifejlesztett termékkel együtt nő a C-termékek köre és a szükséges alkatrészek beszerzése gyakran sok kisebb megrendelést, a beszállítók számának nagy mértékű növekedését hozhatja magával. Ez pedig a legtöbb esetben magasabb tárolási, folyamat- és összeszerelési költségekhez, valamint a rendelkezésre állás biztosítására irányuló erőfeszítések növekedéséhez vezet.

A Ferdinand Gross a C-termék menedzsment részeként készletezési tanácsadással is segíti ügyfeleit, hogy azok folyamataikat a lehető legspecializáltabbá és legköltséghatékonyabbá tehessék. A sok éves tapasztalattal és kiemelkedő szaktudással rendelkező munkatársaik alapos elemzésekkel és személyre szabott készletezési tanácsadással segítik a cég ügyfeleit abban, hogy beszerzési folyamataikat és raktárkészletüket optimalizálják, ezzel elkerüljék a túlkészletezést vagy a készlet hiányt. Csökkenthetik a felesleges rendelésekkel vagy a túlkészletezéssel együtt járó költségeket és minimalizálhatják a hiányzó alkatrészek miatti leállások veszélyét.

Értékesítési csapatuk már akkor ellenőrzi az alkatrészlistát az esetleges optimalizálási lehetőségek szempontjából, amikor az érdeklődő elküldi nekik igényeit. A szakértők pontos elemzések után, a cég fejlesztőivel és minőségbiztosítási részlegével együtt dolgozva azonosítják az összevonható ismétlődéseket, és szabványosítási ajánlásokat tesznek.

Az így átdolgozott alkatrészlista alapján már könnyedén meghatározható az új szabályokhoz igazított beszerzés, tárolás és összeszerelés folyamata is. A hatékonyság központú szemléletnek köszönhetően az állandó optimalizálás folytonos és hosszútávú előnyökhöz vezet, mind az idő, mind a költséghatékonyság és a termelési biztonság szempontjából is.

A magas színvonalú kanban szolgáltatások jelentősen hozzájárulhatnak a gyártással foglalkozó vállalkozások folyamat optimalizálásához, kiváltképp, ha azt alapos és körültekintő tervezés, szakmai alapokon nyugvó készletezési tanácsadás előzi meg.

Amennyiben Ön is professzionális szemléletű, szakértő kötőelem beszállító partnert és kidolgozott C-termék menedzsment szolgáltatásokat keres, a Ferdinand Gross kiváló választás lehet cége számára. Személyes tájékoztatásért keresse a vállalat szakértő kollégáit a +36 1 4257523-as telefonszámon vagy az info@schrauben-gross.hu e-mail címen.

Megosztás