Esztergom

Pázmány Pedagógus Klub

Május 3-án, szerdán 17 órától ismét Pázmány Pedagógus Klub lesz Esztergomban, melynek a témája a Kognitív viselkedésterápiás eszközök a mindennapokban – praktikus tippek és technikák pedagógusok számára.

A kognitív viselkedésterápia (CBT) nagy népszerűségnek örvend a pszichológia világában. Ez a tudományosan alátámasztott és hatékony megközelítés jótékony hatást gyakorolhat az életünk számos területére, segítségünkre lehet a stresszkezelésben, az érzelmeink szabályozásában és az önismeretünk fejlesztésében.

A pedagógusok mindennapi munkájában szintén számos olyan helyzet adódhat, amikor a kognitív viselkedésterápiás technikák alkalmazása segíthet hatékonyabban kommunikálni a fiatalokkal, javítva az együttműködés minőségét. Előadásuk során megismerkedünk a kognitív viselkedésterápia alapelveivel és eszközeivel, valamint elsajátítunk olyan praktikus tippeket és technikákat, amelyek segíthetnek abban, hogy felismerjük és átformáljuk a nehéz érzéseink hátterében álló negatív automatikus gondolatainkat, hiedelmeinket. Rávilágítanak arra is, hogy ezek a pszichológiai eszközök hogyan alkalmazhatóak a mindennapi életünkben, valamint a munkahelyi kihívásaink kapcsán egyaránt.

Előadó: Tomku György életpálya tanácsadó

Helyszín: Pázmány Esztergom, Iohanneum (Majer István u. 1-3.), 213. terem

Regisztráció>>

Megosztás