Hírek

Karácsonyi lánykérés helyett karácsonyi esküvő?

Manapság már a karácsony ünnepének óriási kultusza van.

Vannak olyan karácsony fanatikusok, akik már november első felében elkezdik kidekorálni az ebédlőt és a nappalit, esetleg felállítják a fenyőfát, a megfelelő színű fényfüzérrel körbetekerik a karácsonyfa ágait és teleaggatják az újonnan vásárolt díszgömbökkel, masnikkal és egyéb mókás, ünnepi vagy személyre szabott egyedi díszekkel.

A lényeg, hogy minden évben egyedi színvilágú karácsonyfa mellett ünnepeljen a család.

Azonban a karácsony szelleme nem csak a családok otthonában munkálkodhat, előfordul, hogy a jegyespárok elképzeléseit – az álom esküvőjükről – is finoman terelgeti.

Témaorientált esküvők már választható esküvői csomagként

A Grincs morcos tekintete szinte már minden család szívébe befészkelte magát. A karácsony slágerkaraktere, az ünnepi hangulat elengedhetetlen része és növekvő népszerűsége évről-évre letagadhatatlan sikerrel tarol.

Rengeteg kézműves tárgyon visszaköszön a jellegzetes zöld szőrű, mikulás jelmezbe bújtatott figura. A Grincs c. film évente egyszer biztosan felkerül a filmlistánkra, főleg karácsonykor már szinte kötelező darabnak számít a film újranézése. A morcos-mókás lény személyiségfejlődését elismerjük, jellegzetes gesztusait szinte már kívülről fújjuk.

Las Vegasban semmi sem lehetetlen!

A házasságkötésről eszünkbe juthatnak a romantikus filmekből már jól ismert emlékezetes vagy félresikerült las vegas-i esküvők.

Létezik már Grincs témájú esküvői csomagajánlat, mely tartalmazza az anyakönyvvezető Grincs jelmezes megjelenését is.

Neked tetszene, ha a mókás Grincs vezényelné le a házasságkötéseteket?

Ehhez a csomaghoz biztosítják a témához passzoló zenét és dekorációt. A csomag ára mindössze 850 dollárba kerül, nagyjából 326.000 forintba.

Ezen kívül kérhetőek kalózos, egyiptomi vagy Freddy Krueger-es témájú esküvői csomagok is.

Melyik az egyetlen esküvői zeneszolgáltató, aki fel tudja venni a versenyt a témaspecifikus, pl.: karácsonyi témájú esküvőkkel?

Határozottan az esküvői dj-k!

Pláne pártoljuk az olyan lemezlovasokat, akik a kedvenc karácsonyi zenéinket is lejátsszák, vagy előre összeállított mixekkel készülnek az imádott ünnepi slágereinkből.

Ez nem jelenti azt, hogy a különböző zenestílusú korosztályok kimaradnának a lagzi sűrűjéből.

Egy felkészült esküvői dj páros, mint a Moderneskuvoidj.hu olyan zeneszámokkal is dobbant, melyek nemcsak a kért karácsonyi fülbemászó dalokat jelentik, hanem a világi vagy latin zenéktől kezdve a diszkós 80-90-es éveken keresztül a régebbi 60-as években játszott rock ’n’ roll miliőjét is magában foglalja.  

Megosztás