Hírek

Az innovatív lézeres arckezelés már elérhető egyre több budapesti szalonban

Lehet sokatoknak már eszébe is jutott, hogy melyik arckezelésről van szó. A carbon peeling lézeres arckezelés egy valóban újító eljárás a kozmetikus szakmában.

Hogyan történik a lézeres arckezelés?

A vendégnek először fel kell vennie egy védőszemüveget, hogy a lézerfénytől biztonságban maradjanak a szemei. A kezelés alatt a kozmetikus egy speciális szénport visz fel a kezelendő felületre, majd az innovatív készüléket az arc fölé helyezi. Használatba helyezi az eszközt, a lézersugár áthatol a készüléken és elnyelődik a szénpor színében (pigmentekben). Az így keletkezett hő összehúzza a bőr pórusait, mérsékli a ráncokat és az elhalt hámsejteket is eltávolítja.

A rövid ideig tartó kezelés egyidejűleg számos bőrproblémára van gyógyító hatással.

Milyen előnyökkel rendelkezik a carbon peeling?

Nagyszerű hír, hogy ez a kezelés bármikor kérhető egész évben. Ugyanis kezelés alatt a lézersugár nem érintkezik közvetlenül az arcbőrrel, az arcbőr nem válik érzékennyé, ezért a környezeti hatásoktól sem kell tartani.

A lézeres kezelés mindössze 15 percet vesz igénybe. Ettől függetlenül az egész arckezelés eltarthat egy óráig is, viszont a védőszemüveget már leveheted az arcodról és élvezheted a folyamat további frissítő és nyugtató lépéseit.

Mint ahogy a kezelés neve is sejteti „carbon”, azaz szén alapú gél felhasználásával történik az arckezelés. Közismert, hogy a szénből készített hatóanyagok rengeteg területen képesek kifejteni pozitív hatásukat (fogak, gyomor, s a többi). Nyugodt szívvel bízhatunk abban, hogy az arcbőrre gyakorolt hatása segít helyreállítani a bőr egészséges állapotát. Leszámol a mitesszerekkel, aknéval valamint a szeborreás bőrgyulladással is.

Teljesen fájdalommentes az arckezelés. Hiszen ez egy továbbfejlesztett eljárás, így ezen már meg sem lepődünk. Bár egy új eljárás bevezetésénél elég nagy befolyásoló tényezővel bírhat.

A kezelésnek nincsenek mellékhatásai. Jó hír azoknak, akik hajlamosak az allergiás tünetekre. Nos, nekik sem kell aggódniuk emiatt.

A kozmetikus szakmára is igaz, hogy a megbízhatóság faktora abban a hajlandóságban is megmutatkozik, amit egy-egy kozmetika az innovatív eljárások keresésével és alkalmazásával tölt el.

Nagyobb bizalmat fektetünk olyan kozmetikusokba, akik tényleg keresik a jobbnál jobb kozmetikai eljárásokat, hogy vendégeik a lehető leghatékonyabb kezelésekben részesüljenek.

Megosztás