Hírek

Új bajnok született a dorogi tekesportban

A 2022-es évi első őszi fordulós helyosztóbajnokság nem várt izgalmakat hozott – közölte Gál Krisztián, a Dorogi AC teke szakosztályának vezetője.

A tömegsportban gurítók idén ősszel egy egyfordulós helyosztó bajnokságban versenyeztek egymással, hiszen jövőre két osztályban folytatódik a versenyzés. A 15 heti forduló végeredménye igen izgalmasra sikerült hiszen az utolsó mérkőzés eredménye alakította ki az első 4 csapat sorrendjét. A „dobogó” legfelső fokára az Ászok csapata (Kuti Zoltán csapatkapitány, Vadadi László, Csepi László, Kinka Ferenc és Göncz Zoltán) állhatott fel. A második helyen végzett a Comp-L csapata és harmadikként zárta a bajnokságot a Sárisáp.

A 12 legjobb egyéni átlaggal rendelkező játékosok még egy rangos díjért a TOP12-ek bajnoki címért versenyeztek zárásként. A női mezőnyben Holicska Marika bizonyult a legjobbnak míg a férfiak között Kuti Zoltán vihette haza a serleget.

Idén első alkalommal külön díjazásban részesültek a kimagasló teljesítmények. A heti fordulók összesítésében nőknél Farda Zsuzsa, férfiaknál ismét Kuti Zoltán vehette át az elismerést.

2023 januárjában indul az új két osztályos 18 csapatra kibővült bajnokság!

Megosztás