Hírek

100. születésnapján köszöntötték Bori nénit

December 4-én, vasárnap 100. születésnapját ünnepelte a Tokodon élő Juhász Ferencné Bori néni.

„Advent második vasárnapján a szentmisét követően, térségünk országgyűlési képviselőjével, Erős Gáborral és Faragóné Hundzsa Mariann kolléganőmmel ellátogattunk Juhász Ferencné Bori nénihez, aki szűkebb családja körében fogadott bennünket.” – közölte Bánhidi László, Tokod polgármestere az önkormányzat közösségi oldalán.

A látogatás során felköszöntötték Bori nénit, aki napra pontosan 100 évvel ezelőtt ezen a napon látta meg a napvilágot. Bori néni a közös tortázást követően, rendkívül érdekes történeteket mesélt az életéről, de kitért többek között a II. világháború történéseire is, ahogy ők élték át itt Tokodon.

A polgármester rá is kérdezett, hogy szerinte mi a hosszú élet titka. Bori néni a következő emberi értékeket-tulajdonságokat sorolta fel: tisztelet, becsület, szeretet, józan gondolkodás.

„A fenn leírtak szellemében, további családi szeretetben megélt, nyugalmas esztendőket és jó egészséget kívánok Bori néninek, családjának pedig köszönöm szépen a lehetőséget, az élményt, a szívélyes fogadtatást és vendéglátást!” – jegyezte meg Bánhidi László.

Fotók, forrás: Tokod Nagyközség Önkormányzata

Megosztás