Hírek

Nyomravezetői díjat ajánl fel a tokodaltárói önkormányzat

A természetvédelmi területre kihelyezett táblákat rendszeresen megrongálják. A tokodaltárói önkormányzat 200.000 Ft nyomravezetői díjat ajánl fel annak, aki a cselekmény elkövetőjéről információval rendelkezik.

Tokodaltáró Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Gete-hegy és környékét helyi jelentőségű természetvédelmi területté nyilvánította, hogy megvédje a település természeti értékeit. A természetvédelmi területre engedély nélkül gépjárművel, motorkerékpárral tilos behajtani, melyre az önkormányzat táblák kihelyezésével hívja fel a figyelmet.

„Sajnálattal tapasztaljuk, hogy a kihelyezett táblákat ismeretlen személyek folyamatosan megrongálják. Az okozott kár értéke meghaladja az 50.000 Ft-ot, ezért a rongálás bűncselekménynek minősül. Az Önkormányzat ismeretlen személy ellen feljelentést tett a rendőrségen.”

A nyomozás előmozdítása érdekében Tokodaltáró Község Önkormányzata 200.000 Ft nyomravezetői díjat ajánl fel annak a személynek, aki a cselekmény elkövetőjéről érdemi, bizonyító erővel szolgáló információval rendelkezik.

Továbbá arra kérnek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a Képviselő-testület természetvédelmi területre vonatkozó döntését, és óvjuk, védjük együtt Tokodaltáró természeti értékeit!

Borítókép, forrás: Tokodaltáró Község Önkormányzata