Megyei Prima Díjat kapott a Dobó Katalin Gimnázium címzetes igazgatója

„Kedves Esztergomiak! A mai napon abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy átadhattam egykori alma materem igazgatójának, Smiger Andrásnak a Megyei Prima Díjat” – közölte Hernádi Ádám, Esztergom polgármestere a közösségi oldalán.

A polgármester többek között gratulált még Styevola Istvánnak a 2022-es Év Vállalkozója díjhoz, valamint Bagdi Gábornak, aki a VOSZ és a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi Iparkamara különdíját kapta meg.

A kemma.hu beszámolt arról, hogy a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) megyei szervezete szeptember 9-én a tatabányai Jászai Mari Színház épületében tartotta meg a díjátadó gálát. A portál megírta azt is, hogy az eseményen jelen volt a Prima Primissima-díj alapítójának, Demján Sándornak az özvegye, Lídia asszony, Perlusz László, a VOSZ főtitkára, dr. Lits József, a VOSZ Ellenőrző Bizottságának elnöke, valamint dr. Kancz Csaba megyei főispán, dr. Veres Zoltán a megyei közgyűlés főjegyzője is és dr. Szerencsés László, a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Forrás: Hernádi Ádám Facebook oldala / KEMMA
Fotók: Hernádi Ádám Facebook oldala