Kategóriák: DorogHírekSport

Új játékosok a Dorogi FC-nél

Az utóbbi időben több új játékost is szerződtetett a Dorogi FC. A klub honlapjáról kigyűjtöttük a bemutatkozójukat.

Lakatos Csaba: a 23 éves balhátvéd a REAC Sportiskolában kezdte pályafutását, később utánpótlás éveket töltött a két budapesti top klub, az UTE és a Ferencváros egyesületeiben. Felnőtt szinten küzdött a fővárosi zöld-fehér csapat, a Szolnoki MÁV FC, a Vasas FC, a Budafoki MTE, és a Kaposvári Rákóczi sikereiért is, de játékosa volt az elsőosztályú Kisvárda csapatának is. Dorogra a tavaly még NB2-es Szolnoki MÁV FC-től érkezik, ahol 22 mérkőzésen lépett pályára a 2021-2022-es bajnoki kiírásban.

Albert Ádám: a 31 éves támadó középpályás korábban a 2019-2020-as idény őszi szakaszában erősítette a dorogi csapatot, akkor 15 mérkőzésen 2 gólt szerzett dorogi színekben. 2020 elején Szolnokon folytatta pályafutását, az elmúlt két szezonban megfordult Jászberényben és Tiszakécskén is szerzett harmad-, valamint másodosztályú tapasztalatokat, Dorogra a Dabas-Gyón FC együttesétől érkezik.

Molnár Zsombor: a 19 éves sportoló a Vasas FC utánpótlás válogatott kapusa. Ő kölcsönbe érkezik a klubhoz. A hálóőr Felsőtárkányban kezdte pályafutását, majd Eger és Mezőkövesd érintésével került a Vasas Kubala Akadémiára 2018-ban. Tagja volt az ez év tavaszán megrendezett U19-es válogatott elit körben szereplő keretének is!

Kovács Olivér: a 31 éves belső védő Marcalin kezdte meg utánpótlás éveit, majd a Kaposvári Rákóczinál is tanulta a játék alapjait, ezt követően első NB3-as felnőtt mérkőzését 2008-ban újra Marcalin játszotta. 2010-ben már Nagyatádról igazolt az NB1-es Kaposvári Rákócziba, ahol egészen 2014-ig NB1-es tapasztalatokat gyűjtött, majd a 2014-2015-ös szezonban az NB2-ben is a zöld-fehérek játékosa volt. Szolnoki, kazincbarcikai, majd nagykanizsai évekkel folytatódott pályafutása, Dorogra 51 NB1-es, és 187 NB2-es mérkőzéssel a lábában, a Szolnoki MÁV FC együttesétől érkezett, ahol 2019 nyara óta futballozott.

Paudits Patrik: a 28 éves csatár 2018 és 2020 között töltött el két bajnoki szezont a dorogiaknál, amely során majd’ 20 góllal segítette csapatot a másodosztályban. Ezt követően 2020. nyarán Békéscsabára tette át székhelyét, ahonnan másfél szezonnal később az élvonalba igyekvő Kecskeméti TE csapatához igazolt, a “hírös” városiakkal pedig az NB2 ezüstérmese lett.

Borsos Vilmos: a roppant tehetséges, és még mindig nagyon fiatal hálőr Paksról érkezett ismét Dorogra, miután korábban a 2019-2020-as szezonban egy teljes, majd a 2020-2021-es bajnoki idényben fél évet szerepelt itt. A kölcsönbe vett kapus az elmúlt idényt az NB2-es DVTK-nál töltötte, ahol 2 alkalommal kapott lehetőséget Magyar Kupa mérkőzéseken, valamint az NB3-as csapatnál jutott neki további játékperc Miskolcon.

Magyari Szilárd: a 24 éves támadó Székelyudvarhelyen ismerkedett meg a játék alapjaival, de volt a Hagi Akadémia növendéke is, ezt követően került a Puskás Akadémiára, ahol a 2015-2016-os szezonban bemutatkozhatott az NB3-ban is. A másodosztályban előszőr az FC Csákvár színeiben tehette le névjegyét, majd a román másodvonalba került kölcsönbe, ahol a Csíkszereda sikereiért küzdött. 2020 nyara óta a Soroksár együttesét erősítette, a dél-budapesti egyesületnél az elmúlt két szezonban több, mint 50 mérkőzésen lépett pályára az NB2-ben.

Harmat Zsombor: a Dorogi FC fiatal tehetsége a felnőtt csapatnál is megmutathatja magát, hiszen a 17 éves középpályás az NB2-es keret soraiban kezdte meg a felkészülést az új szezonra. Harmat Zsombor bemutatkozója>>

Távozott: Mursits Roland, Girsik Áron, Nyíri Vince, Hajdú Roland, Horváth Roland, Izing Martin, Szabó Lukas, Zabari Dávid, Lőrincz Attila.

Forrás: dorogifc.hu

Megosztás