Kategóriák: DorogHírekSport

Bányászvárosok csaptak össze: négy góllal verte meg a Dorog a Tatabányát

A dorogiak igen jól látszanak mostanában, hiszen a harmadik felkészülési mérkőzésüket is megnyerték.

Január 15-én a Tatabányai SC-t látta vendégül a Dorogi FC a tokod-üveggyári pályáján. A dorogiak nem hagytak sok esélyt a tatabányaiaknak, hiszen Szerencsi két gólja mellett Izing és Pálinkás is a kapuba talált.

„Az első félidő második felében sok szemre is tetszetős támadást vezettünk, szép gólokat szereztünk és szünetre eldöntöttük a mérkőzést. A fő hangsúly ma is a terhelésen volt, megkapta minden bevethető játékos a játékperceket, szerencsére senki sem sérült meg a kissé fagyos talajon.” – így értékelte a mérkőzést Fenyvesi László vezetőedző.

Dorogi FC–Tatabányai SC 4–0 (4–0)

Dorog: Tulipán – Kárász, Izing, Keresztes, Zabari – Hajdú R., Lénárth, Csillag, Szerencsi – Oldal, Pálinkás. Csereként pályára lépett: Nyíri, Nagyházi, Pohner, Papp M., Tóth B., Lőrinc, Barna G., Vígh, Dani, Ferkó. Tatabányai SC: Kunsági, Batics, Kovács, Hadobás, Klausz, Soltész, Hoszpodár, Katona, Farkas Z., Árvai, Farkas V. Gólszerzők: Szerencsi (2), Izing, Pálinkás.

A dorogiak legközelebb január 23-án, vasárnap lépnek pályára, az ellenfelük pedig a szlovákiai FC STK 1914 Samorin (Somorja) lesz. Az utolsó felkészészülési mérkőzés után pedig az NB II-ben a Békéscsaba fogadja vendégül a dorogiakat január 30-án.

Borítókép, forrás: Dorogi FC Facebook oldala