Kategóriák: DorogHírekKék hírek

Párjával együtt értékesítette a kábítószert

Meghosszabbították a letartóztatását annak a férfinak, aki párjával együtt rendszeresen értékesített kábítószert Dorogon.

Az indítvány szerint a dorogi férfi az élettársával együtt a dorogi albérletükben értékesítettek marihuanát, és amfetamint. A férfi 2019. évben arra kérte élettársát, hogy a hozzájuk érkező fogyasztóknak adja át az előre összekészített csomagot és eseténként vegye át azok ellenértékét, a nő ennek mintegy 20 alkalommal eleget is tett. Előfordult az is, hogy a nő végezte a kábítószerek kimérését és azok csomagolását.

A dorogi férfi a kábítószer értékesítéséből befolyt pénzből fizette az albérlet költségeit, valamint vásárolt 3,5 millió forintért egy ingatlant, és 500.000,- Ft-ért egy gépkocsit.

Az ügyészség indítványozta, hogy az Esztergomi Járásbíróság a dorogi férfi letartóztatását három hónappal hosszabbítsa meg.

Az ügyészség indítványa tárgyában a bíróság ülést tartott, azon a gyanúsítottat meghallgatta, azt követően meghozott végzésében a letartóztatást 2021. február 9-ig meghosszabbította.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség