Kategóriák: Hírek

Tartályos gáz – univerzális és kényelmes megoldás

Olyan helyen lakik, ahol nincs kiépítve a gázhálózat? Azt gondolja, hogy fűtés tekintetében a hagyományos fa- vagy szénfűtésre, netán az igen drága elektromos fűtésre van utalva? A palackos gázzal való fűtés a szükségeihez képes túl kicsi, és nem jelent megoldást? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszolt, jó, ha tudja: van más megoldás!

Mi a tartályos gáz? Hol használják?

A tartályos gáz nagy, különböző méretű tartályokban tárolt, folyékony PB-gáz. A PB-gáz szinte minden összetevője az égés során teljesen elég. A tartályok mérete az adott háztartás vagy üzem szükségleteitől függ, így olyan tartályt választhat, amely megfelel Önnek. A tartályban jóval több gáz van, mint a gázpalackban, így ha a gázt nemcsak fűtésre, hanem főzésre, melegvíz-előállításra is szeretné használni, akkor kerülje el a gyakori gázpalack-cserét, és döntsön a gáztartály mellett! Ilyen megoldással a gáz sokáig tart, és gyakorlatilag minden háztartási igényt kiszolgálhat vele.

Hogyan telepítik? Hova tegyem a tartályt?

A tartály a telken helyezhető el vagy akár föld alá is telepíthető, a bekötést a szakemberek végzik. A telepítés ezért is biztonságos, és mivel több helyen és módon helyezhető el, a telepítése nem fog gondot okozni.

Miért jó megoldás ez? Biztonságos?

A hagyományos fűtési megoldásokkal ellentétben nem kell arról gondoskodnia, hogy időben beszerezze a szenet vagy a fát, nem kell helyet kialakítania a fűtőanyag számára, nem beszélve a keletkező koszról, a fáradságos és időigényes tűzgyújtásról. Ha tartályos PB-gázzal való fűtést választja, a gázt nemcsak fűtésre használhatja, hanem főzésre és melegvíz-előállításra is. A telepítést és a bekötést szakemberek végzik, így biztos lehet abban, hogy ez biztonságos megoldás.

Jó számomra és mások számára?

A gázfűtés környezetbarát megoldás, mivel az égése nagyon hatékony, hiszen csaknem az összes összetevő elég, és energiává alakul, a gáz választásával pedig csökkenti a levegőbe kibocsátott káros anyagok mennyiségét!

Megosztás