Kategóriák: HírekKesztölc

Ajándékcsomaggal köszöntötték az időseket Kesztölcön

Járványhelyzet miatt elmaradt az Idősek Napja Kesztölcön, azonban az önkormányzat minden 70 év feletti lakosnak ajándékcsomagot juttatott el.

Az ENSZ közgyűlése 1991-ben október 1-jét az Idősek Világnapjává nyilvánította. Kesztölcön több évtizedes hagyománya van az idős emberek köszöntésének, hiszen az önkormányzat októberben minden évben megrendezte az Idősek Napját, ahol a 70 éven felüli lakosaikat látták vendégül.  Sajnos a COVID immár második éve írja felül ennek a rendezvénynek a megtartását. Kesztölcön 272 fő él akik betöltötték a 70. életévüket, de az Idősek Napi rendezvényen ennél jóval kevesebben – 80-100 fő – szokott részt venni, ezért Kesztölc Község Képviselő-testülete és a Kesztölci Szlovák Önkormányzat úgy döntött, hogy személyesen köszöntenek minden 70 év feletti kesztölci lakost egy szerény ajándékcsomag átadásával.

Az ajándékcsomagokat a Kesztölci Polgármesteri Hivatal dolgozói állították össze, a Képviselő Testület és a Szlovák Önkormányzat tagjai november 18-án eljuttatták az érintett 272 idős korú lakosunk részére, amit nagy örömmel fogadtak.

Ezúton is kívánunk nekik örömökben bővelkedő mindennapokat, és jó egészséget.

Fotó, forrás: kesztolc.hu

Megosztás