Kategóriák: EsztergomHírek

Pénztárcát lopott egy bisztróból

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki 2021. október 21-én este egy lábatlani bisztróban a sértett ittas állapotát kihasználva nadrágja zsebéből eltulajdonította pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel és okmányaival együtt. A feljelentést követően a rendőrök adatgyűjtés végeztek, és a beszerzett kamerafelvételek alapján azonosították a feltételezett elkövetőt. A 33 éves férfit 2021. október 23-án a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kifosztás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

H. Tamást a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy az Esztergomi Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

A férfi nem ismeretlen az esztergomi rendőrök számára, az elmúlt években több alkalommal követett el szándékosan vagyon elleni bűncselekményeket. Jelenleg garázdaság és lopás bűntett elkövetése miatt is folyik ellene büntetőeljárás.

Forrás: police.hu

Megosztás