Kategóriák: HírekKesztölc

Útfelújítás zajlik Kesztölcön

Október 20-án három útszakasz felújítása kezdődött meg Kesztölcön – írta a település polgármestere a község hivatalos honlapján.

A Szabadság térnél 360 méter, a Széchenyi István utcában 70 méter, a Major utcában pedig 100 méter hosszan végeznek aszfaltozást.

A felújítás ideje alatt lesznek időszakok amikor teljes útzár válik szükségessé az alkalmazott technológiák miatt. Ezekben az időszakokban a Hungaroring-nek nevezett úton lehet majd le- és feljutni. A konkrét időszakokról közleményben értesítik majd a lakosokat. Mindemellett a felújítás ideje alatt megnyitják a Szabadság téri emlékmű melletti viacoloros utat, hogy a téren lévő üzletek megközelíthetőek legyenek. Az önkormányzat arra kér mindenkit, hogy fokozott figyelemmel és nagyobb óvatossággal közlekedjen az érintett útszakaszokon.

Az aszfaltburkolat felújítása a Belügyminisztérium által kiírt útfelújítási pályázatnak köszönhető. A pályázat keretében az önkormányzat 19.973.364 Ft támogatást nyert el, melyhez 3 524 710 Ft önrészt biztosítanak.

Forrás: kesztolc.hu
Borítókép: Kesztölc-kestúc csoport

Megosztás