Kategóriák: DorogEsztergomHírek

Új easybox automata Dorogon és Esztergomban

Dorogon a MOL töltőállomáson található easybox automata mellett hamarosan a Köztársaság úti automatához is rendelhetjük eMAG csomagjainkat. Esztergomban pedig a TESCO-nál telepítettek új automatát. Az üzemeltetőt kérdeztük a csomagpontok hatékonyságáról.

A Delivery Solutions Kft. munkatársa megkeresésünkre elmondta, hogy Dorogon jelenleg két helyszínen vannak jelen, az egyik a Bécsi úti MOL töltőállomás, amely jelenleg is üzemel és a Köztársaság úton a művelődési ház melletti üzletnél. Utóbbi aktiválása még folyamatban van, megközelítőleg egy héten belül már ezt is igénybe tudják venni a felhasználók megrendeléseik átvételéhez. Esztergomban a Dorogi úti MOL töltőállomáson üzemel automata és nemrégiben a Mátyás király utcai TESCO-nál telepítettek automatát, ugyanúgy mint a fent említett esetében egy héten belül már igénybe is vehetik a felhasználók, aktiválást követően.

Lévén, hogy egyre nő az easybox automaták használatának igénye, így a fejlesztések/telepítések száma is folyamatosan bővül. Számszerűsítve ez azt jelenti, hogy az idei fizikális évre tervezett 500 automata telepítésének számát a jövő évben további 500+ -al szeretnék növelni. Ebből az következik, hogy nem csak a régióban, hanem országszerte folyamatos a terjeszkedés és az automaták számának növekedése.

Az üzemeltető elmondta azt is, hogy az automaták termékforgalma igen jelentős, ami azt jelenti,  hogy a már telepített (370) automatáik 10%-a napi több töltést elvégezve, 80%-a 80%-os telítettséggel, míg a fennmaradó 10% kevesebb forgalommal üzemel. Utóbbi abból adódik, hogy az automaták nem rég lettek telepítve és a lokációik még nem ismertek szélesebb körben.

Megtudtuk azt is, hogy sokan választják ezt a megoldást, és a jelen, és jövőbeni terjeszkedésnek köszönhetően vélhetően sokszorosára fog nőni ezen szolgáltatás felhasználóinak száma! Az okok egyszerűek, hiszen a csomagautomaták használatával a felhasználók érintés mentesen, kényelmesen, időhöz nem kötve, és nem utolsó sorban környezet tudatosan vehetik igénybe az automatáik segítségével, a cég által biztosított szolgáltatásokat.

Megosztás