Kategóriák: DorogEsztergomHírek

Hárommillió forintot gyűjtöttek össze a Motoros Angyalok

A VII. A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági felvonuláson több mint hárommillió forintot gyűjtöttek össze, melyet az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak ajánlanak fel – közölte az eredményt Lehotay Kata, a felvonulás szervezője.

Szeptember 18-án rendezték meg a VII. A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági felvonulást. A résztvevők háromezer forintos matrica megvásárlásával járultak hozzá a kórház megsegítésére. Azonban a gyűjtés nem ért véget, hiszen még két hétig lehetett támogatni a kezdeményezést a matrica megvásárlásával. Az eredmény igazán szép lett, a sok száz motorosnak és a további támogatóknak köszönhetően 3.027.800 Ft gyűlt össze.

„A jótékonysági motoros felvonulás alatt, senki nem tudott volna minket megállítani. Az erő, ami velünk / bennünk volt, határtalanná vált, mert mindenki ugyanazért a célért jött el, ugyanazt akarta és tette mindezt egy nagy, összetartó család tagjaként. A Motoros ilyen. Jön, ha jönni kell, és kiáll a társáért, a mi esetünkben Egymásért és Magunkért. Hiszen, immár hetedik éve szólítjuk meg a Motorosokat és kérjük Őket, hogy bújjanak angyalbőrbe, tartsanak velünk és segítsenek bebizonyítani, hogy a Motorosok nem rossz emberek, nem bűnözők és nem huligánok.” – mondta Lehotay Kata.