Kategóriák: Hírek

Érdemkeresztet kapott Elődné Lukács Erzsébet

Elődné Lukács Erzsébet, a Bajnai Közös Önkormányzati Hivatal vezetője, több évtizedes, kimagasló színvonalú jegyzői munkája elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkeresztet polgári tagozata kitüntetést vehetett át augusztus 25-én, a bajnai testületi ülés keretében.

Habár a kitüntetést március 15-e alkalmából ítélték oda Bajna és Epöl települések jegyzőjének, a koronavírus-járvány miatt az államalapítás ünnepéhez kapcsolódóan most adta át Áder János nevében, dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője.

Elődné Lukács Erzsébet nemcsak nagy szakértelemmel, hanem elkötelezetten, hivatástudattal is végzi a munkáját a bajnaiak és az epöliek érdekében.

„A térség országgyűlési képviselőjeként nagy rálátásom van arra, hogy miként működik egy-egy település. Örömmel jelentem, hogy kiváló polgármesterek, helyi képviselők és szakemberek dolgoznak az itt élőkért. Jegyző asszony munkája, hozzáállása is kiváló példa erre. A bajnaiak és az epöliek is tudják, hogy mindig számíthatnak rá, mindig azon dolgozik, hogy a településeken minden rendben legyen.” – mondta Völner Pál.

Fotók: Völner Pál Facebook oldala