Kategóriák: DorogHírekSport

Négy mérkőzésből három győzelem

Augusztus 18-án, szerdán rendezték meg a Labdarúgó NB II 4. fordulóját. A Dorogi FC a veretlenül második Szeged-Csanádot látta vendégül ideiglenes otthonában, Tatabányán. Csillag Dárius góljával a hazaiak nyerték meg a mérkőzést, a szegediek első vereségüket szenvedték el a bajnokságban.

A dorogiak vereséggel kezdték a bajnokságot, utána kétszer nyertek. A Szeged szintén kétszer győzött, a hibátlan sorozat a legutóbbi, budafoki döntetlennel ért véget. Az első félidőben a szegediek többet támadtak, kapura azonban nem tudtak igazán veszélyesek lenni. A dorogiak kontráinál pedig a szegedi védelem volt résen. A második félidő 10. perce körül fordult elő először, hogy huzamosabb ideig a dorogiaknál lehetett a labda, és ez mindjárt gólt is eredményezett. Remek bal oldali akció végén Csillag talált a kapuba (1–0). A Szeged nagy erőket mozgósított, hogy egyenlíteni tudjon, így hátul eléggé kinyílt. Szedlár pedig egy kontra végén kis híján gólt szerzett., majd Temesvári csak piros lapot érően tudta megállítani Pálinkást. Újabb találat már nem született, így a dorogiak otthon tartották a három pontot.

LABDARÚGÓ NB II –  4. FORDULÓ
DOROGI FC–SZEGED-CSANÁD GA 1–0 (0–0)
Tatabánya,
Grosics Gyula Stadion, 200 néző. Vezette: Gaál Ákos (Huszár Balázs, Ország Péter)
Dorog: Mursits – Kárász, Berkó (Pálinkás, 54.), Izing, Papp M. – Barna G., Nagyházi, Lénárth, Csillag (Zabari, 85.) – Szerencsi (Tóth B., 54.), Girsik (Szedlár, 39.). Vezetőedző: Fenyvesi László
Szeged-Csanád: Molnár-Farkas T. – Ódor, Mohl, Temesvári, Tóth G. – Gajdos (Germán, 84.), Kovács M. (Kővári, 72.), Simon Á., Lestyán (Dobronoky, 72.) – Dobos (Gréczy, 66.), Haruna (Kóródi, 66.). Vezetőedző: Vukmir Dragan
Gólszerző:
Csillag (55.) 

MESTERMÉRLEG
Fenyvesi László
: – Jó csapat ellen játszottunk, de játékosaim minden taktikai utasítást betartottak, így hatalmas bravúrt értünk el. Nem játszottunk látványos mérkőzést, de értékes három pontot szereztünk.
Dragan Vukmir: – Kontrákra építő csapatra számítottunk, ezt is kaptuk. Egy gólt rúgtak, mi pedig gyengék voltunk támadójátékban. Döntetlen reálisabb lett volna, sajnos veszítettünk.

A mérkőzés itt nézhető vissza:

A mérkőzés részletei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: youtube.com (a gól pillanata)