Kategóriák: Hírek

Szerezd be design dohányzóasztalodat

Nappalink stílusos középpontja lehet egy design dohányzóasztal, amely remekül passzol a kanapénkhoz vagy az ülőgarnitúránkhoz.

Ez a bútor valójában sokkal többre hivatott, mint amire a neve utal. A berendezési elem a legkevésbé sem azt a célt szolgálja, hogy hamutartót, dohányterméket és gyújtóeszközöket tároljunk rajta, de természetesen ez a funkció sem kizárt. A Dodo Home kínálata olyan dohányzóasztalokat rejt, melyekkel szebbé varázsolhatjuk a szobát és új fényben tüntethetjük fel hangulatát. A kiváló minőség, garantált megbízhatóság és az esztétikus kialakítás mellett a praktikum elvárásainak is megfelelnek az egyedi darabjaink.

A bútor általában a nappali közepén kap helyet, ezért fontos, hogy a belső tér stílusának megfelelő darabot válasszunk. A dohányzóasztal funkciói közé tartozik a gyakran használt tárgyak tárolása, mint az újságok, könyvek és távirányítók. Ide tesszük le az italunkat és rágcsálnivalókat filmnézés közben, a baráti összejövetelen pedig a társas- és kártyajátékok kerülnek ide. Sok mindenre használjuk, ezért elengedhetetlen, hogy megtaláljuk az ideális dohányzóasztalt, mely egyszerre praktikus és mutatós. Lássuk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a keresgélés előtt!

A vásárlást megelőzően mindenképp jelöljük meg a dohányzóasztal leendő helyét, akár meg is mérhetjük, hogy elfér-e a kívánt méret és kényelmesen el tudunk-e haladni mellette, nem akadályoz minket a mozgásban. Ideális esetben a dohányzóasztal a kanapé hosszúságának körülbelül a kétharmada. Ha jó a mérete, a kanapénkról kényelmesen elérünk mindent, ami az asztalon van. Abban az esetben, ha hosszú a díványunk vagy több elemes az ülőgarnitúránk, a dohányzóasztal is lehet nagyobb és szélesebb vagy egy komplett szett. De akár két egyforma darabot is beszerezhetünk egymás mellé. Érdemes olyan asztalt választani, amely magassága nem haladja meg a kanapéét, ugyanis ellenkező esetben könnyen kiönthetjük az italunkat vagy szétszórhatjuk a rágcsálnivalónkat. Gondoljuk át, hogy a dohányzóasztalon mit szeretnénk majd tárolni és van-e szükségünk extra tárolóhelyre, ennek fényében döntsünk.

A Dodo home egyedi tervezésű design dohányzóasztalai nagyszerű tervezők keze nyomát viselik. Meghökkentő gyöngyszemeinkkel olyan exkluzív koncepciót hozhatsz létre otthonodban, amely biztosan nem köszön vissza egy vendégségben sem. Kézzel készített dohányzóasztalok is fellelhetőek kínálatunkban, melyek között nincs két ugyanolyan. A keresgélés során különféle kategóriák alapján böngészhetsz, mint például stílus, anyag, felület, formavilág és szín. Bútoraink valóban tartós, minőségi darabok, melyek hosszú évekig magabiztosan megőrzik újszerű állapotukat. Legyen szó minimalista, vintage, bohém, skandináv, art déco vagy klasszikus megjelenésről, a Dodo Home széles választékában biztosan megtalálod a Hozzád és nappalidhoz leginkább illő, praktikus és esztétikus terméket.

További dekor kiegészítőkkel hívhatjuk fel még jobban a figyelmet a dohányzóasztalunkra, mint például egy különleges, antik hatású vázával vagy egy bájos, mintás dísztállal. Inspirálódj a stílusos lakberendezési ötleteink által, ismerd meg a pasztell színvilág, a geometrikus formák és a monokróm kollekcióinkat! Válaszd a szemet gyönyörködtető Dodo Home termékeket!

Tegyük fel magunknak a kérdést, hogy hogyan is fest álmaink nappalija? Időtálló és klasszikus, vagy modern kialakítású? Nagyvárosi vagy vidéki hangulatú? Letisztult, minimalista berendezésű vagy bohém apróságokkal díszített? Böngéssz a kerek és négyszögeletes darabok, vagy a komplett dohányzóasztal szettek közül, akár a magasságuk, a tárolóhelyük jellege, illetve az asztallapuk anyaga szerint. Fedezd fel a Dodo Home egyedülálló design dohányzóasztal kínálatát, és válaszd ki az ideális elemét otthonodnak és nappalidnak!

Megosztás