Kategóriák: Hírek

Újból trendi a mechanikus karóra

A Trendhim online üzletben a férfi kiegészítők színes választékát sorakoztatják fel. Én egy elegáns mechanikus karórát rendeltem. Nézzük is, mit tud ez az óra!

Habár sokan a mobiltelefonjukon tájékozódnak az éppen aktuális időről én a hagyományos karórát részesítem előnyben a pontos idő meghatározásához. Azonban múltkor elkéstem egy megbeszélésről, mert kiderült, hogy az órában éppen lemerült az elem. Kicsit mérges is voltam, mert egész nap nézegettem az órát, már csak megszokásból is, végül délután találtam egy órást, aki kicserélte benne az elemet. Mechanikus órám még sosem volt, de ezért is gondoltam, hogy vásárlok egyet, hiszen, ha esetlegesen megáll, akkor csak fel kell húzni és nem kell egy órásmester után kutatni és költséghatékonyabb is, mert egy ezrest biztos elkérnek az elemcseréért.

Az interneten nézegettem az órákat, elsődleges szempont az volt, hogy az előbb említett, mechanikus órát szerezzek be. Fontosnak tartom a vásárlás során, hogy az általam kiválasztott termékhez legyenek értékelések, ebből el tudom dönteni, hogy mennyire elégíti ki az igényeimet az adott termék. A férfi kiegészítőkre specializálódott Trendhim online kereskedésben találtam meg a nekem megfelelő órát, ami ár-érték arányban a legjobbnak találtam. Az IK Colouring által gyártott mindössze 119 grammos „Fekete a feketén férfi karóra” elnevezésű óra színe és számlapjának kifinomult kidolgozása teljesen elvarázsolt. A számlapon az altárcsák megjelenítik az időt, egy 24 órás skálán, valamint a hét és a hónap napjai is megtekinthetőek. Ami tetszik még benne, hogy az egyik altárcsán napközben egy nap jelenik meg, éjszaka pedig a hold és a csillagos ég. Mindemellett masszív, fekete színű, nemesacélból készült pánttal van ellátva az óra. Egyébként azt írják, hogy az IK Colouring kiváló minőségű mechanikus órákat gyárt. Amellett, hogy szilárd felépítésűek, a kidolgozások részletes és kifinomult, és mindezt elérhető áron! Az órát pedig egy szép dobozban adják fel, így ajándéknak is tökéletes!

Lehoczki Dávid

Megosztás