Kategóriák: Hírek

Kezdő kaszinó játékosoknak ajánlott online nyerőgépek

Egy teljesen kezdő számára egyáltalán nem egyszerű az online nyerőgépezés. Kezdjük ott, hogy a hatalmas választék miatt, az ember azt sem tudja, hogy melyik nyerőgépet indítsa? Éppen ezért most kifejezetten nekik szeretnénk bemutatni néhány népszerű, könnyedén kezelhető, de mégis magasabb nyereményeket nyújtó nyerőgépeket.

Fontos, hogy a valódi pénzes játék előtt, kellően elég ideig próbálgassuk az általunk szimpatikusnak vélt nyerőgépeket. Sokan akkor hibáznak nagyot, mikor a nyerőgépek tesztelése nélkül, azonnal valódi pénzzel próbálják ki a játékokat. Szerintünk ez egy nagyon felelőtlen döntés, főleg egy kezdő kaszinó játékos számára! Azért, hogy segíthsünk most bemutatunk három népszerű online nyerőgépet.

Book of Ra Deluxe nyerőgép

Bár már szinte retrónak számít a Book of Ra Deluxe, de még mindig ez az egyik legnépszerűbb online nyerőgép a világhálón. Szerintünk titka az egyszerűségében rejlik. Csupán 5 tárcsával és 10 nyerővonallal rendelkezik, amelyeken a kötésben megjelenő szimbólumok pénznyereményeket érnek. A legtöbbet a férfi szimbólum éri. A bónuszjáték akkor veszi kezdetét, hogy a nyerőtárcsákon minimum 3 vagy több könyv szimbólum, más néven Scatter jelenik meg. Ilyenkor 10 ingyenes pörgetést kapunk a teljes tárcsára, speciálisan kiterjedő szimbólummal. Ez azt jelenti, hogy ha mondjuk 10-es ez a szimbólum és az megjelenik a bónuszjátékban, akkor az adott teljes tárcsára kiterjed. A főnyeremény összege a Book of Ra Deluxe esetében a megtett tétünk 5000X-e!

Dead or Alive 2 Feature Buy nyerőgép

Bár egy kezdő számára elsőre kissé furcsa lehet a Dead or Alive 2 Feature Buy nyerőgép, de a megnyerhető maximum nyeremény miatt, úgy véltük, hogy muszáj bemutatnunk. Kezdjük ott, hogy ez a népszerű Dead or Alive nyerőgép második szériája, Feature Buy funkcióval kiegészítve. Nagy előnye pontosan ez a funkció, melynek lényege, hogy a bónusz megvásárolható és azonnal aktiválható. Ugyebár, mint ahogy általában itt is három vagy több Scatter megjelenése aktiválná a bónuszt, de mivel megvásárolhatjuk, ezért bármikor azonnal indítható. A bónuszban három játék közül választhatunk, amelyeknek köszönhetően a főnyereményünk, akár a megtett tétünk 100.000X-e is lehet!

Crazy Coin flip nyerőgép

Utoljára hagytuk az egyik újítást az online szerencsejátékok világában. Ez nem más, mint a Crazy Coin Flip, amely alapesetben egy online nyerőgép, de a bónuszjátékot, már élő kaszinóban játsszuk. Igen! Elsőre furcsának tűnhet ez a megoldás, de már ilyen is létezik. Még mielőtt megijednénk a játék kezelése nagyon egyszerű! A számunkra megfelelő tét beállítása után, a pörgetés gombbal indíthatjuk el a játékot. A bónusz, akkor aktiválódik, ha a középső tárcsákon megjelennek a Scatter szimbólumok. Ebben az esetben egy élő kaszinó játékba kvalifikáljuk magunkat, ahol kezdetét veszi a kaland a hatalmas nyereményekért.

Oké, de melyik nyerőgépet válasszuk?

A cikk megírásakor számunkra fontos volt, hogy népszerű, könnyedén kezelhető, de mégis magasabb nyereményeket kínáló nyerőgépeket mutassunk be. Éppen ezért a fentebb említett kaszinó játékok bármelyike megfelelő lehet egy kezdő kaszinó játékos számára. Mint ahogy fentebb már javasoltuk, először mindegyiket demó módban tesztelhetjük és ha úgy érezzük, már ismerjük őket, akkor vágjunk bele a valódi pénzes játékba.

Felhívjuk az olvasók figyelmét, hogy Magyarországon a 18 év alattiak – a nem folyamatosan szervezett sorsolásos játék (tombola) kivételével – szerencsejátékban nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték pedig ártalmas, szenvedélybetegség kialakulásához vezethet!

Megosztás
Tegek: játék